Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chippendales - nejslavnější pánská revue opět v Praze!

6. 09. 2010 | Novinky

Sexy tanečníci z Chippendales přijedou na podzim opět potěšit své české divačky! K dokonalosti vypracovaná mužská těla, prvotřídní choreografie, smyslná hudba, hravé a fantazii provokující kostýmy. To vše bezchybně zakomponované do hypnotizující taneční a erotické show, která od první minuty útočí na všechny smysly přítomných dam. Účinně!


Počáteční rozpaky rychle mizí a ještě než klesne opona po úvodních zhruba pěti minutách, sál se mění v estrogenem rozvášněnou arénu. I ty nejrezervovanější divačky se nechají strhnout k hlučnému povzbuzování, které se záhy mění ve frenetický jásot a v závěru show v bouřlivý několikaminutový aplaus.


Chippendales jsou skutečnými mistry v navazování kontaktu s publikem chippendalesa denně na sobě tvrdě pracující s jediným záměrem - chtějí, aby je ženy zkrátka zbožňovaly. Všechny ženy. Celé generace žen …


Do dnešního dne soubor absolvoval na čtyřech kontinentech a ve více než 200 zemích již přes neuvěřitelných 40 000 představení; jen v Las Vegas, kde mají Chippendales dnes i své divadlo, vyprodávají svá představení šest dní v týdnu po celý rok!


A proto dámy pozor  - chcete zažít opravdu jedinečnou dámskou jízdu? Zapomenout na starosti všedního dne a alespoň na jeden večer dát volný průchod svým nejniternějším fantaziím a vášni? Patříte mezi ženy, které se „nebojí“ bavit? Pak je tento večer určen právě vám – pouze pro vás přivezou slavní Chippendales 3.října do pražského Divadla Hybernia jejich vyhlášenou show, kterou každoročně přivádějí k šílenství statisíce žen po celém světě!


Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v distribuční síti Ticketpro v cenových kategoriích:  990,- Kč, 1.250,- Kč a 1.450,- Kč.


Chippendales 3.10.2010 od 20:00 PRAHA - Divadlo Hybernia


Zdroj: Ticketpro.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chippendales - nejslavnější pánská revue opět v Praze!:

Chippendales - nejslavnější pánská revue opět v Praze!
Chippendales - nejslavnější pánská revue opět v Praze!
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles