Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přihlaste svou nej sestřičku!

25. 05. 2010 | Novinky

Jedná se o druhý ročník vyhlášení ankety o Nej sestřičku, přihlásit zdravotní sestru může kdokoliv, lékař, ona sama, pacient či její blízká osoba. Ze všech přihlášených sester se vybere deset zdravotních sestřiček, které se utkají ve finále a to 4. prosince 2010 v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka.


Je to spíše společenská akce, kde chci ukázat lidem, že i zdravotní sestřičky se dovedou odvázat, jsou společenské a kulturní, i když mají velmi náročnou a obětavou práci dodává spolupořadatel projektu David Novotný, který projekt vymyslel.


sestraMůže se přihlásit zdravotní sestřička jakéhokoliv věku či zdravotního zařízení. Nezáleží na tom zda je hubená či malá. Jde o to poukázat, že práce zdravotních sestřiček je velmi náročná, a zvolit prostě tu svou nej sestřičku


Moderátor Zdeněk Podhůrský bude slavnostní večer moderovat. Tomáš Mertlík dodává: jsme rádi, že můžeme být u projektu, který poukáže na zdravotní sestřičky a byli jsme překvapeni v loňském roce velkým zájmem sestřiček. 


Prezidentka Asociace českých sester Bc. Anna Skalická je ráda, že taková akce se koná, má velký význam pro sestřičky, je to opravdu příjemná akce a také se medializuje přínos zdravotních sester, což je velmi dobře dodala Skalická. 


Deset vybraných sestřiček se utká v disciplínách jako je představení, otázka od poroty, úkol ze zdravovědy či přehlídka zdravotních oděvů. Na vítězku čeká řada cen jako je zájezd či různé poukazy.


Loňská vítězka Zuzana Konstandinovská, které je 52 let, je vítězkou prvního ročníku nemohla se tiskovky zúčatnit, protože si užívá sluníčka v Dubaji, kam dostala zájezd.


Pokud se chcete přihlásit, zašlete přihlášku s fotografií na e-mail: nejsestricka@batist.cz


Zdroj: Batist.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !