Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jordánská princezna Alia převzala diamantový šperk!

11. 09. 2010 | Novinky

Módní návrhářka Blanka Matragi představila sérii šperků na motivy chobotnice osázené diamanty. Diamantový šperk pak s radostí převzala jordánská princezna Alia Al Hussein Al Saleh. Stalo se tak během nadačního večera v Trojském zámku v sobotu 4. září 2010 při příležitosti IX. Národního šampionátu plnokrevných arabských koní.


Mezinárodní přehlídku plnokrevných arabských koní, která proběhla o víkendu na Císařské louce, tradičně hodnotí odborná porota i významní hosté. Vzácnou členkou poroty byla Její královská výsost Princezna Alia Al Hussein Al Saleh z Jordánska. Zúčastnila se i nadačního večera v nádherných prostorách Trojského zámku v Praze a od partnera akce převzala osobní dárek v podobě diamantového šperku.


jordanska-princeznaJe mi potěšením, že se této akce mohu zúčastnit, a z nádherného dárku mám velkou radost,“ neskrývala nadšení jordánská princezna. Nadačním večerem s názvem „Arabská noc“ provázel Ondřej Havelka a tematicky byl zaměřen na arabskou kulturu a gastronomii. Hosté mohli shlédnout i módní přehlídku ovlivněnou arabskými vzory a motivy.


Poslední model byl vydražen v charitativní aukci ve prospěch Diamantové nadace za částku 35.000,- Kč, která poputuje na onkologické oddělení nemocnice v pražském Motole. „Diamantová nadace si dala za cíl pomáhat dětem s onkologickým onemocněním. Finance hodláme shromažďovat po celém světě, protože naší ambicí je oslovit bohaté, a získat tak finanční prostředky i na nemocniční přístroje, jejichž cena se blíží 100 milionům korun,“ přiblížila Jana Synková, zakladatelka nadace Diamond Heart.


Zdroj: D.I.C.as


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jako princezna zrovna moc oblecena nebyla k takove udalosti
Obrázek uživatelky
profil
Matragi má krásné šperky, nejen šaty ...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka