Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá domácnost se postará o domácí mazlíčky, když budete pryč

29. 09. 2021 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Mnoho chovatelů psů a koček bere svoje domácí mazlíčky nejraději všude s sebou, aby sami doma netrpěli, ale ne vždy je to možné. Mnoho lidí je ale často omezeno ve svém cestování a výletech, nebo si musí domluvit pomoc sousedů, či rodiny, aby jim psy a kočky někdo nakrmil. Chovatelé přitom možná neví, že existují různá zařízení chytré domácnosti, která jim se starostí o jejich mazlíčky mohou hodně pomoci. A to třeba i ve chvíli, kdy jsou majitelé mazlíčků v práci.


Když se řekne chytrá domácnost, většina lidí si asi představí hlavně různá řešení automatického osvětlení, ovládání topení a bezpečnostních kamer nebo třeba různé na dálku, chytrým telefonem po internetu, ovládané domácí spotřebiče a další zařízení. Nabídka zařízení chytrých domácností je ale ještě mnohem bohatší. Například pod značkou Tesla najdeme řadu chytrých zařízení, určených pro usnadnění péče o domácí mazlíčky.

Chytrá domácnost se postará o domácí mazlíčky, když budete pryčZásoba vody i krmení


Snad největším problémem chovatelů domácích zvířat, kteří chtějí nebo potřebují na několik dní odjet, je starost o napájení a krmení psů a koček. Nejen v létě je přitom naprosto nezbytné zajistit zvířatům přísun čerstvé vody. S napájením zvířat vodou může nastat problém třeba i když jsme v práci – pokud si náš miláček misku s vodou nešikovně převrhne.

Přísun čerstvé vody může zajistit chytrá fontána Tesla Smart Pet Fountain UV s objemem 2,5 litru, který zvířatům vystačí i na několik dní. Fontána udržuje vodu v pohybu a motivuje tak zvířata k častějšímu pití. Automatický filtrační systém odstraní z vody zbytkový chlór i ionty těžkých kovů a UV sterilizace ji zbaví škodlivých bakterií. Vodu pak mohou zvířata bezpečně pít i dlouhou dobu. A co je nejdůležitější – protože je fontánka připojená k domácí Wi-Fi, odešle vám po internetu do aplikace v mobilu oznámení v případě, když začne voda docházet. Díky tomu je možné kontrolovat pitný režim zvířat skutečně odkudkoli.

Zvířata ale potřebují nejenom vodu – a proto můžete zapojit dalšího chovatelského pomocníka. Tesla Smart Pet Feeder Camera je chytré krmítko pro domácí mazlíčky, které umí podle vašeho nastavení dávkovat granule z velkého zásobníku. Ten má objem 4 litry, takže se do něj vejde zásoba granulí na několik dní. Krmítko se ovládá mobilní aplikací Tesla Smart, ve které lze nastavit pravidelné intervaly krmení, nebo nasypat zvolenou dávku granulí stisknutím tlačítka na displeji telefonu. Krmítko může být vybaveno i záložní baterií, aby snad váš miláček nezůstal hlady, kdyby u vás doma došlo k výpadku proudu.
Chytrá domácnost se postará o domácí mazlíčky, když budete pryč

„V našich domácnostech se budeme stále častěji setkávat s chytrými pomocníky, kteří automaticky zastanou řadu našich každodenních úkolů. Patří mezi ně nejen robotické vysavače, sekačky nebo třeba chytré čističky vzduchu, automaticky řízené podle aktuální úrovně znečištění ovzduší, ale třeba také pomocníci chovatelů domácích zvířat, kteří jsou celý den v práci a pak třeba chtějí odjet na víkend,“ říká Project Manager Matěj Nimmerrichter za značku Tesla.

Zábava i dohledChytrá domácnost se postará o domácí mazlíčky, když budete pryč


Když musíte nechat svého zvířecího mazlíčka doma samotného, možná byste se rádi občas podívali, jestli je v pořádku a co dělá. Zařízení chytré domácnosti mohou za tímto účelem nabídnout služby domácích bezpečnostních kamer, které přenášejí obraz do aplikace v mobilním telefonu. Je tu ale ještě možnost, která rovněž souvisí s chytrým krmítkem Tesla Smart Pet Feeder Camera. Jak už z názvu zařízení vyplývá, je osazeno kamerou, která snímá obraz dokonce i za úplné tmy. A co je ještě lepší, krmítko má i mikrofon a reproduktor, takže můžete se svým mazlíčkem na dálku i komunikovat, a třeba jej svým hlasem uklidnit.

Na dálku, prostřednictvím mobilního telefonu, se svým zvířátkům můžete postarat i o zábavu. Tesla Smart Laser Dot Cats je laserová hračka pro kočky, která v několika režimech zobrazuje pohyblivý paprsek světla, na který kočky útočí. Simulace loveckých instinktů koček zajistí, že se zvířata nebudou nudit a tloustnout na gauči, nebo likvidovat vybavení vašeho bytu. A když budete doma, můžete si s kočkou hrát v manuálně ovládaném režimu zařízení.

„Moderní zařízení pro chytré domácnosti jsou dostupná každému majiteli chytrého telefonu a také se velmi snadno ovládají prostřednictvím mobilních aplikací. Vždy je přitom výhodou pořídit si vybavení od jedné značky, protože je pak můžete ovládat v rámci jediné aplikace, nebo alespoň na základě stejných postupů a ovládacích prvků,“ doplňuje Nimmerrichter.  



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
2
Obrázek uživatelky
profil
2Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
PrvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
1. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
1.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles