MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co když (ne)zůstanete Navždy spolu

9. 03. 2012 | Novinky
Co kdyby vás ten, koho milujete, doslova a do písmene nepoznával? Věděli byste, jak si jeho srdce získat podruhé? Na tyto otázky vám odpoví nový film s názvem Navždy spolu. Paige (Rachel McAdams) a Leo (Channing Tatum) představují mladé novomanžele, kteří jsou do sebe až po uši zamilovaní a žijí spokojeným životem umělců v Chicagu.

Jedné zimní noci se při vánici stanou účastníky dopravní nehody. Leo ji přečká bez úhony, ale úraz hlavy připraví Paige o veškeré vzpomínky na vztah s manželem. Když se probere z kómatu, je pro ni Leo cizí člověk. Leo se náhle ocitá v bolestné situaci člověka, který je nucen znovu zažehnout lásku, na kterou čekal celý život, a získat si srdce své manželky ještě jednou. Z Paige se po duševní stránce stala znovu mladá studentka práv, kterou byla před pěti lety, ještě než potkala Lea a vydala se po cestě umění.

Navždy spoluZdánlivě během okamžiku přestala být ženou, kterou Leo znal, a kromě toho nepoznává nic ze svého současného života. Nedokáže pochopit, proč se odcizila svým rodičům (Jessica Lange a Sam Neill), postrádá svůj konzervativnější šatník a nechápe, proč by opustila univerzitu a slibnou kariéru právníka. A navíc se domnívá, že je stále zasnoubena do okouzlujícího podnikatele Jeremyho (Scott Speedman), který po ní stále touží, a Leo ji se svým méně konvenčním životním stylem hudebníka nepřitahuje a zdráhá se uvěřit, že se do někoho takového mohla zamilovat.

Když se zdá, že je šance na to, že se jí paměť vrátí, takřka mizivá, je Leo nucen čelit svým nejhorším obavám – pomyšlení na to, že přišel o svou životní lásku a svou jedinou rodinu. Jelikož se nevzdává, rozhodne se začít znovu a chovat se k Paige tak, jako by se právě poznali, s nadějí, že jelikož se do sebe už jednou zamilovali, podaří se jim to znovu. Je to výzva, která prověří vše, čemu kdy věřil o lásce, o sobě a o posvátném slibu, který je součástí každého svatebního obřadu: slibu, že manželé zůstanou navždy spolu.

Premiéra filmu Navždy spolu
je naplánovaná na
29. 3. 2012!


Zdroj: Falcon.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Co když (ne)zůstanete Navždy spolu:

Co když (ne)zůstanete Navždy spolu
Co když (ne)zůstanete Navždy spolu
Co když (ne)zůstanete Navždy spolu
Co když (ne)zůstanete Navždy spolu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To bude LáááskaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles