Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dámská móda: Co si vzít tuhle zimu na sebe?

2. 02. 2022 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Zabalit se do huňatých svetrů a kabátů nemusí brzdit vaši ženskost ani eleganci. Jaké jsou trendy doplňky a kousky do šatníku, které využijete letos v zimě? Vybrali jsme pro vás pár oblíbenců, které si zamilujete. Zn: Teplo z každé nitky!

Zima přináší nejen v dámské módě nekonečné možnosti. Trendy střihy i modely, které využijete pro zimní měsíce, vás nejen zahřejí, ale snadno je zkombinujete a vypadají jednoduše skvěle. Než si představíte neforemný huňatý kabát a čepici, ve které se necítíte dobře, zkuste se zamyslet nad tím, co z trendy střihů vám letos v šatníku chybí. Třeba právě jeden z níže uvedených kousků vám pomůže šatník oživit a dodá vám šmrnc, který pro zimní období zoufale hledáte.
Dámská móda: Co si vzít tuhle zimu na sebe?

Kašmírové úpletové šaty


Svetrové šaty jsou jednoduché a elegantní, pro zimní období navíc představují pohodlí a teplo. Abyste v nich vypadala dobře, vezměte si model tak akorát – příliš volné šaty vám mohou také přidat pár kilo navíc, stejně jako příliš těsný model. Pro výběr kvalitních šatů si vyberte pevný a odolný materiál. Nejlepším doplňkem jsou zateplené, neprůhledné punčocháče. Jako boty si vezměte kotníčkové modely, které k úpletovým šatům padnou jako ulité. Bez obav k nim můžete obout ale i kozačky.

Máte-li raději luxusnější materiály, vsaďte na šaty z kašmíru. Kašmír je to nejlepší, do čeho se můžete obléci. Jen si dejte pozor na péči – do pračky nepatří. Vyšší počáteční investice by se vám tak mohla vymstít.

Kabáty do nepohody


K zimě neodmyslitelně patří kabáty. Chrání proti nízkým teplotám, ale také proti mrholení a dešti. Pro nepříznivé počasí si ale vybírejte kabáty zateplené a nepromokavé. Do velké zimy se nebojte vytáhnout klidně péřový kabát. Mezi trendy střihy patří nejen letos kabát pod kolena. Mezi letošní módní hity rozhodně patří barvy. Nebojte se kabátů v šeříkové, modré nebo mechově zelené.
Vybírat můžete kabáty i s ohledem na svou postavu. Máte-li postavu ve tvaru obdélníku, můžete ji zvýraznit páskem, který vám pomůže vytvarovat figuru. Máte-li zase užší ramena, objem horní části těla dodáte pomocí kožešinky nebo vysokého límce. Výraznější boky můžete zase schovat pod kabát s rozšířenou spodní částí.

Velký výběr dámských kabátů najdete tady: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/kabaty

Over-size svetry


Jsou pohodlné a zahřejí na sto procent: To jsou over-size svetry. Jak je vhodně zkombinovat tak, abyste nevypadala až příliš mohutně, ale naopak zvýraznila přednosti své postavy? Zvažte délku svetru. Kratší svetry sedí ke kratší sukni či šatům, pro úzké džíny, legíny nebo dlouhé šaty si můžete dovolit vzít delší svetr.

Over-sized svetry navíc vypadají skvěle v kombinaci s výraznými doplňky, jako jsou hodinky, prsteny a náramky.
Over-size svetry

Pletená ponča


Dámská pletená ponča patří mezi další oblíbené kousky, se kterými v zimě nešlápnete vedle. Abyste z něj vytěžila maximum, kombinujte jej s jednobarevným oblečením a volte správný střih. Máte-li užší ramena, volte ponča s menším výstřihem. Dámy s větším poprsím nebo širšími rameny (případně obojím) zase ocení pončo s výstřihem ve tvaru V.

S dalšími doplňky to ale přehánějte. Pončo je dost výrazným kouskem oblečení samo o sobě. Decentnější náušnice či náramek jsou proto jasnou volbou, stejně jako jednobarevná minimalistická kabelka bez zdobných prvků.

Kostkované huňaté šátky


Ačkoliv bundy, svetry i punčochy plní svou funkci více než dobře, takovému hřejivému šátku na krk se nic nevyrovná. Můžete si jej uvázat různými způsoby, v případě průvanu jej využít i v kavárně nebo v autě a podtrhnou vzhled jednobarevných bund i kabátů.

Chcete-li tip číslo jedna pro letošní sezonu, jsou to šály a šátky s kostkovaným vzorem.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !