Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dámské sněhule: Boty, v nichž vám bude teplo a doplní váš outfit

28. 12. 2020 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Uvažujete o nákupu nových zimních bot? Aby ne, vždyť zima je za rohem a velké teplo už nás zřejmě nečeká. Alternativ existuje spousta, přičemž stále oblíbenějšími botami se stávají bezesporu dámské sněhule. Dokážou totiž nejen dokonale zahřát a dopřát vám při chůzi maximální pohodlí. Také perfektně vypadají. My se na důvody, proč se vyplatí pořídit právě tyto boty, podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. 


Popularita dámských sněhulí stoupá


dámské sněhuleJednoznačně. Dámské sněhule jsou totiž multifunkční boty. Už dávno nejsou určené pouze pro ženy, které vyrážejí v zimě na procházky do hor. Jde o boty, jež zajistí teplo i pohodlí. Vyjít v nich přitom lze prakticky kamkoli. Bez problémů se hodí jak na hory, tak do města. Vždyť koupit si lze jak klasické černé modely, tak i variace vyznačují se různými barevnými provedeními a doplňky. Jsou maximálně pohodlné a zajistí dostatečnou stabilitu nohy. Počítat byste měli i s tím, že ani při větším množství sněhu by vaše bota neměla promoknout a nohy zůstanou v teple. Vyrazit můžete bez potíží i na delší procházky v době, kdy bude venku mrznout až praští.  

Materiál, z něhož se sněhule vyrábí


Zvýšenou pozornost se vyplatí věnovat materiálu, ze kterého se tyto dámské boty tradičně vyrábí. Určitě je třeba dbát na to, aby sněhule byly nepromokavé. Chůze v rozbředlém sněhu tak nebude nijak problematická. Pozor na podšívku, jež by měla být ideálně vyrobená z vlny. ta umí dokonale zahřát. Pozor i na přítomnost protiskluzové podrážky. Právě ona zamezí případnému upadnutí na kluzkém podkladu. Pro chůzi v horách je lepší pořídit vyšší typ sněhulí. I ty lze sehnat poměrně levně. Výhodný nákup vám zařídí slevové kupóny eObuv.   

S čím kombinovat sněhule?


Takřka s čímkoli. Výbornou volbou ke sněhulím je třeba kožešinová vesta nebo svrchní bunda. moc hezky vypadá také kombinace sněhulí s krátkou sukní. Moc hezká je zejména ta v šedé barvě. Zapomenout nelze ani na těsné černé kalhoty. Alternativ je zkrátka hodně, nakoupit můžete nyní sice jen online, ale na slevonakup.cz najdete spousty výhodných slevových akcí.


Zdroj obrázku:
Gajus/Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Velké množství aktuálních slev je nyní na https://slevovykupon.net/
Obrázek uživatelky
profil
mám Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles