Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dámské sněhule: Boty, v nichž vám bude teplo a doplní váš outfit

28. 12. 2020 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Uvažujete o nákupu nových zimních bot? Aby ne, vždyť zima je za rohem a velké teplo už nás zřejmě nečeká. Alternativ existuje spousta, přičemž stále oblíbenějšími botami se stávají bezesporu dámské sněhule. Dokážou totiž nejen dokonale zahřát a dopřát vám při chůzi maximální pohodlí. Také perfektně vypadají. My se na důvody, proč se vyplatí pořídit právě tyto boty, podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. 


Popularita dámských sněhulí stoupá


dámské sněhuleJednoznačně. Dámské sněhule jsou totiž multifunkční boty. Už dávno nejsou určené pouze pro ženy, které vyrážejí v zimě na procházky do hor. Jde o boty, jež zajistí teplo i pohodlí. Vyjít v nich přitom lze prakticky kamkoli. Bez problémů se hodí jak na hory, tak do města. Vždyť koupit si lze jak klasické černé modely, tak i variace vyznačují se různými barevnými provedeními a doplňky. Jsou maximálně pohodlné a zajistí dostatečnou stabilitu nohy. Počítat byste měli i s tím, že ani při větším množství sněhu by vaše bota neměla promoknout a nohy zůstanou v teple. Vyrazit můžete bez potíží i na delší procházky v době, kdy bude venku mrznout až praští.  

Materiál, z něhož se sněhule vyrábí


Zvýšenou pozornost se vyplatí věnovat materiálu, ze kterého se tyto dámské boty tradičně vyrábí. Určitě je třeba dbát na to, aby sněhule byly nepromokavé. Chůze v rozbředlém sněhu tak nebude nijak problematická. Pozor na podšívku, jež by měla být ideálně vyrobená z vlny. ta umí dokonale zahřát. Pozor i na přítomnost protiskluzové podrážky. Právě ona zamezí případnému upadnutí na kluzkém podkladu. Pro chůzi v horách je lepší pořídit vyšší typ sněhulí. I ty lze sehnat poměrně levně. Výhodný nákup vám zařídí slevové kupóny eObuv.   

S čím kombinovat sněhule?


Takřka s čímkoli. Výbornou volbou ke sněhulím je třeba kožešinová vesta nebo svrchní bunda. moc hezky vypadá také kombinace sněhulí s krátkou sukní. Moc hezká je zejména ta v šedé barvě. Zapomenout nelze ani na těsné černé kalhoty. Alternativ je zkrátka hodně, nakoupit můžete nyní sice jen online, ale na slevonakup.cz najdete spousty výhodných slevových akcí.


Zdroj obrázku:
Gajus/Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Velké množství aktuálních slev je nyní na https://slevovykupon.net/
Obrázek uživatelky
profil
mám Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles