Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den Blbec

5. 01. 2013 | Vaše příběhy

Tento den začal jako každý jiný obyčejný den. Byl čtvrtek 13. prosince a já vstávala v 6:00 jako každý den. Do školy se mi zrovna moc nechtělo, jelikož ve čtvrtky máme hodiny až do 15:50. Jelikož do sebe takhle brzy snídani nemohu dostat, šla jsem si vyčistit zuby a pak se obléknout.

Také hraji on-line hru Howrse a tak když mi zbyl čas, šla jsem si obstarat koníky. V 7:08 už jsme i s mým mladším bráškou, který jezdí do Mníšecké základní školy, vyrazili na autobusovou zastávku. Docela jsem se divila, když autobus přijel jen o dvě minutky později, jelikož má většinou zpoždění deset minut. Přijeli jsme do Frýdlantu a pak jsme museli vyjít ten namáhavý kopec ke škole. První hodinu jsme měli matematiku, kterou přímo nesnáším. Zazvonilo a do třídy vešel učitel. Vykládal výklad, kterému jsem moc nerozuměla. Tato hodina ubíhala hrozně pomalu, tak jako každá hodina matematiky. Když konečně zazvonilo, pustila jsem se do četby knížky Harlequin s názvem Případ přísného šéfa. Opět začala hodina a my měli hodinu mikrobiologie a parazitologie, která ubíhala snad ještě pomaleji, než hodina matematiky. Jelikož máme učitele, který pochází z Afriky, z výkladu jsem rozuměla sotva pět vět. Po nekonečně dlouhé době jsem se konečně dočkala zvonění.

Den blbecByla velká přestávka a já se s chutí pustila do svačiny. Měla jsem chleba s Vysočinou, na kterém jsem si velice pochutnala. Na další hodinu jsem se docela těšila, jelikož mám ráda zvířata a jako další hodina následoval chov zvířat. Pan učitel vykládal výklad a výtahy z něj jsme si zapisovali do sešitů. V tento den jsme se dozvěděli například co je to dojnost, mléčnost, dojivost nebo třeba laktace. Zatím den nebyl tak hrozný, ale brzy se to změnilo. Začala hodina biologie, a jelikož pan učitel zkouší skoro každou hodinu dva-tři studenty, modlila jsem se, abych to nebyla já. „Chce jít někdo dobrovolně? Co takhle Fritscheová (JÁ)?“, optal se učitel. „Nechci,“ usmála jsem se. „Vy jste taková smutná, tak Vás rozveselím, pojďte." Nedalo se nic dělat, musela jsem jít. Nakonec jsem ale dostala za 3 a byla jsem ráda. Pak jedna skupina měla hodinu a my jako druhá skupina jsme měli volno a šli jsme na oběd. Když jsem se vrátila do školy, znovu jsem četla svou knihu. Informatika proběhla docela nudně, chemie, která byla hned po ní, mě nějak nenadchla a občanka byla hodina spíš na spaní. Poslední hodinu jsme měli ekologii a pan učitel vykládal výklad. Bylo 15:50, hodina skončila a já se už těšila domů.

Autobus měl jet v 16:09 a tak jsem si trochu pospíšila, abych ho stihla. Když jsem však nastoupila a řekla: "Studentský, Albrechtice prodejna", řidič se na mě podíval a řekl: „Tak to máte smůlu, na Albrechťáku se převrátil kamion a nedá se tam projet.“ „Ach jo, ten Albrechťák je snad prokletý,“ povzdechla jsem si. Další autobus měl jet až v 18:09 a taťka pro mě nemohl přijet ani objížďkou, jelikož si dal po těžké práci pivo. Čekala jsem v Tescu a po nekonečně dlouhé době konečně autobus přijel. Nastoupila jsem a řidič mi řekl skoro to stejné co řidič před ním s tou výjimkou, že prý ať nastoupím, že se uvidí, jestli tam pojedeme. Přijeli jsme na křižovatku do Dětřichova a samozřejmě jsme se museli vrátit do Frýdlantu a jet přes Raspenavu a Oldřichov v Hájích. Po přibližně hodině a čtvrt jsme dorazili do Mníšku. Řidič už se do Albrechtic nevracel a tak jsem musela vystoupit. Naštěstí taťkovi vyprchal alkohol, který měl z piva, a tak pro mě již mohl přijet. Z toho vyšlo, že jsme končili v 15:50 a domů jsem dorazila o půl osmé. A tak skončil můj den „blbec“.

Fričounek - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Den Blbec:

Den  Blbec
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
si každý máme někdy den blbec...
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je dobre.Smajlík
V článku si menovala väčšinou len tie neobľúbené predmety, tak sa mi zdalo, že ťa škola nebaví.
Bohužiaľ, učiteľov si nevyberieš, musíš rešpektovať tých, ktorých máš.
Držím ti palce, aby si dní blbcov mala čo najmenej a aby si si po skončení školy našla aj prácu, ktorá ťa bude baviť.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dada 274 Škola mě velmi baví,jelikož mám ráda zvířátka Smajlík Škola je hospodářská a lesnická-obor Veterina.Ale co mě nebaví je matika a chemie s učitelem kterého nesnáším SmajlíkJinak mám oblíbené předměty,jako je například chov zvířat,biologie,ekologie...atd Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Neviem na akú školu chodíš, ale asi ťa to tam veľmi nebaví, veď nemáš rada ani jeden predmet, ktorý sa učíte.
To musí byť trápenie.
Obrázek uživatelky
profil
nebud z toho smutná, někdy to tak prostě vyjde
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles