MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dva počítače pro klid v manželství

7. 11. 2009 | Vztahy

V dnešní době není žádnou výjimkou, když je v jedné domácnosti několik televizí.  Páry, které u televize rády tráví svůj čas, dávno přišly na to, že je to snazší než se každý večer dohadovat, jestli budou sledovat fotbal nebo romantickou komedii. V každém případě, ať vyhrál ten nebo ten, druhý byl odkázaný  buďto na nudný večer na gauči vedle svého  partnera nebo na osamělý večer u jiné činnosti.


Existují páry, které televizní zábavě neholdují a raději se posadí k počítači. Počítač naskýtá mnoho možností, jak se zabavit. Každý si u něj může najít to své, počínaje hraním počítačových her, přes brouzdání na internetu, čtení knih, poslech hudby, zpracování a úpravu digitálních fotografií a videí až ke komunikaci s přáteli po celém světě (díky internetu).

domacnostPokud mají partneři jen jeden počítač a přitom oba rádi tráví večery u něj, mají zaděláno na pořádnou „ponorku“.  Manžel si sedne k počítači a pustí si oblíbenou hru, manželka si sedne vedle něj a pozoruje ho, ale pokaždé, když blikne chatovací okno, manžela odsouvá, aby odpověděla kamarádce ….  Manželka chce upravit fotky, které si zkopírovala s fotoaparátu a manžel si chce přečíst zprávy, jeden kouká druhému přes rameno ….  Jeden se snaží vyhovět druhému, dýchají si za krk a ani jeden si opravdu neodpočine.

Při tom není důvod proč tento problém nevyřešit stejně, jako se v jiných domácnostech řešil problém televizní .  Koupit druhý počítač. Pokud je v domácnosti problém s místem, je možné koupit notebook, ale možná by vás překvapilo, že by nebyl až takový problém postavit ještě jeden počítačový stůl k tomu prvnímu.  Umíte si představit tu pohodičku – udělat večer sobě i partnerovi čajíček a sednout si vedle sebe, každý ke svému počítači, občas prohodit slovíčko a relaxovat.

Největším problémem pak samozřejmě může být nedostatek financí.  Nejen z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že v domácnostech, kde se pro druhý počítač rozhodli, nastala pohoda a klid.


KatyRZ - čtenářka
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dva počítače pro klid v manželství:

Dva počítače pro klid v manželství
Dva počítače pro klid v manželství
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
a každý má svůj Pc.Horší je to na chatě,tam bereme je notebook a o ten se rveme.
Obrázek uživatelky
profil
u nás je jen jedem a tak se musíme střídat někdy je to katastrofaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dvaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Unás je to také v pohodě,manžel PC neumí ani pustit tak se o něj nemusíme hádat SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás je to v poho,přítele počítač moc nebaví a syn má svůj(starší)počítač v pokojíčkuSmajlíkJen ten Ben mi sem lezeSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles