MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Nevychovaní Max a Viki a šikanovaná Minie

4. 02. 2017 | Televizní tipy
Vladimíra dovolí nerozlučné psí dvojici Maxovi a Vikimu, aby konali potřebu v koupelně. Kristýna z pořadu Kočka není pes - Nevychovaní Max a Viki a šikanovaná Minie je majitelkou čtyř koček, které mezi sebou mají nepřátelské vztahy. Budou majitelé dostatečně důslední a trpěliví při převýchově svých miláčků?
 
Je to vůbec možné? Kočičí a psí gangy jako z hollywoodského trháku. Jorkšír a maltézák, Max a Viki, roztomilí spojenci značkující milé majitelce Vladimíře a jejímu příteli celý byt. Vše co je kovové, postupně rezaví, podlaha se vzdouvá, prostě hrůza. Ruda už ve svém Brlohu malé agresory napjatě Kočka není pesočekává. Má s těmito "prcky" své zkušenosti? Malý nebo velký, problémy bývají stejné. Tady musí zabrat hlavně majitelka.

Vezme to v pořadu Kočka není pes - Nevychovaní Max a Viki a šikanovaná Minie za správný konec? Kristýna a Aleš, nadšení milovníci kočkovitých šelem, mají ve svém pardubickém bytě dva kocoury a dvě kočky.

Z nějakého důvodu vybralo kočičí bratrstvo jednu ze svého středu a začalo ji ošklivě šikanovat. Útočištěm bojácné Minie se stala koupelna, kde tráví většinu svého života. Kočičí agresor, nádherný kocour Pegas, ovládl území. Kočky se musejí naučit znovu spolu kamarádit, radí Klára. To ovšem vůbec není jednoduché a může to trvat dost dlouhou dobu.

Kočka není pes - Nevychovaní Max a Viki a šikanovaná Minie můžete sledovat 4. 2. 2017 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !