Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filmový hit Muzikál ze střední míří do Čech

15. 09. 2007 | Televizní tipy

Po obrovském úspěchu v Americe přichází do Česka film Muzikál ze střední (High School Musical) režiséra Kennyho Ortegy.


První díl této muzikálové komedie Muzikál ze střední, do které se doslova zamilovali hlavně teenageři, bude mít premiéru 22. září na dětské kabelové televizi Jetix. Muzikál ze střední je příběh plný hudby, tance a lásky se stal velkým hitem mimo jiné díky skvělým hereckým i tanečním výkonům herců. Podobný ohlas měla svého času legendární Pomáda. Muzikál ze střední obdržel cenu Emmy a jeho soudtrack hned zaútočil na nejvyšší příčky prestižních hitparád. Druhý díl Muzikálu ze střední, který se v USA na televizním kanálu Disney Channel Original Movie zařadil mezi vůbec nejsledovanější pořady za uplynulých pět let, bude běžet poprvé na TV Jetix 6. října.


Muzikál ze střední, to je romantický příběh dvou studentů, kapitána basketbalového týmu Troye a Gabrielly, která vyniká v matematice a právě přišla z jiné školy. Oba v sobě najdou skrytý zpěvácký a herecký talent. Chtějí si zahrát ve školním muzikálu, a tak se přihlásí do konkurzu. Jejich okolí je v šoku. Od těch dvou by to nikdo nečekal. Oba tím obrátí svůj vlastní svět i školu vzhůru nohama a způsobí velký poprask.


Muzikál ze střední

Ostatní studenti nejdřív vůbec nechtějí takovou změnu u svých spolužáků přijmout. Troy a Gabriella si však věří. Mají odvahu vzepřít se zaběhnutým věcem a jít za svým snem. Postupně tak získávají podporu svého okolí, aby pak mohli překvapenému publiku předvést své umění. Mnohá další překvapení přinese i druhý díl Muzikálu ze střední.


Režisér Muzikálu ze středníKenny Ortega, který natočil mimo jiné slavný film Hříšný tanec a seriály Ally McBeal a Chicago Hope, vybral do hlavních rolí do té doby neznámé Zaca Efrona a Vanessu Anne Hudgens. Přestože je velmi těžké najít herce, kteří umějí navíc tancovat a zpívat, režisér říká, že měl při výběru do Muzikálu ze střední štěstí. Představitelé Troye a Gabrielly se zakrátko staly miláčky televizních diváků. A Zac s Vanessou tak způsobili podobný poprask ve skutečném světě jako jejich hrdinové v příběhu.


První díl Muzikálu ze střední uvidí poprvé diváci TV Jetix v sobotu 22. září od 11 hodin. Reprízy se pak budou vysílat v neděli 23. září od 17:30, v pondělí 24. září rovněž od 17:30, ve středu 26. září od 19:00 a v pátek 28. září také od 19 hodin. V neděli 30. září pak znovu prožijí muzikáloví hrdinové na televizní obrazovce svůj příběh hned dvakrát – od 11 hodin a od 20:35.


Premiéra druhého dílu Muzikál ze střední úspěšné muzikálové komedie se uskuteční v sobotu 7. října od 11 hodin. Reprízy Muzikálu ze střední pak bude TV Jetix vysílat rovněž 7. října od 17:30, v neděli 8. října od 17:30, ve středu 10. října od 19 hodin, v pátek 12. října také od 19:00, v neděli 14. října od 11 hodin a ve stejný den od 20:35.


Během speciálního víkendu pak poběží na TV Jetix oba díly Muzikálu ze střední. Začíná se 27. října a start je v 11 hodin. Své oblíbence Troye a Gabriellu pak mohou diváci spatřit od 17 a poté od 19 hodin. Ve stejných časech se bude muzikálová komedie vysílat i 28. října.


Soundtrack High School Musical stal nejprodávanějším soudtrackem všech dob a po dvaceti letech překonal prodejní rekord hudby k seriálu Miami Vice. High School Musical 1 a 2 vychází 24.9. 2007 u vydavatelství EMI.


Čtěte také více o Muzikálu ze střední:
Fenomén Muzikál ze střední
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hight school muzical je super nejlepsi ze vsech vysokych slol hudebnih
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles