MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nigella Lawsonová - Chuť domácí kuchyně

28. 10. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Chuť domácí kuchyně
Autorka: Nigella Lawsonová
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 181 × 242 mm
Datum vydání: říjen 2013
Počet stran: 488
Cena: 524 Kč

190 receptů od rodinného krbu, včetně asi 60 rychlých jídel uvařených do 30 minut. Kuchyně nabízí jídla pro potěchu – lákavá, nostalgická, ale moderní. Jednoduché pokrmy pro chvíle, kdy vás tlačí čas, nebo časově náročnější jídla na víkend i speciality vhodné k zvláštním příležitostem. Nechybějí neodolatelné dezerty „bohyně domácího krbu“.


Navíc kniha dává odpovědi na výzvy – co dát dětem k zakousnutí, jak narychlo udělat něco k snědku pro nečekanou návštěvu. A jelikož nedojedené jídlo je součástí reality, jeden recept se mnohdy prolíná s dalším – šunková kolena s hráškovou polévkou a pirohy, dušené kuře s čínským kuřecím salátem. Nejde jen o šetrnost, ale především o kreativitu pokrmů.

Nigella Lawsonová - Chuť domácí kuchyněNigella Lawsonová dále vydala:


Vaříme expres s Nigellou Lawsonovou


Královna současné gastronomie - jak ji znáte z obrazovky! Nigella a její styl vaření si vydobyly zvláštní místo v našich životech - představují lahodné, snadno dosažitelné, málo pracné a zároveň elegantní pokrmy. Vynalézavě zkrácené pracovní postupy, úžasné náměty šetřící čas a námahu a jednoduchá  jídla nabízejí řešení, jak jíst dobře, když nemáte času nazbyt. Obratem ruky připravíte nejrůznější dobroty pro rodinu či nečekané hosty, když k večeru přijdete domů ze zaměstnání nebo o víkendu nevíte, kam dřív skočit. Vedle více než 500 receptů přináší kniha rady, jak udržovat spíž, chladničku a mrazničku dostatečně zásobené.

Vánoce s Nigellou

Sváteční dny prožité v klidu a bez stresu u opulentní tabule. V knize najdete: originální míchané nápoje na úvod, polévky, saláty, omáčky a přílohy připravené předem, štědrovečerní hostina v pohodě, vánoční pečivo a sladké pamlsky, pozdní snídaně pro 6 až 8 osob

Život je hostina

Královna současné gastronomie představuje lahodné pokrmy pro sváteční dny, rodinná výročí, hostiny a party pro dospělé i děti.  Jak si vychutnat: Díkůvzdání a Vánoce, Nový rok, Bezmasé hostiny, Valentýna, Velikonoce, Pesach, Snídaně, Hostinu dětských snů, Gruzínskou hostinu, Ídu el-fitr, Halloween, Roš ha-šana, Benátskou hostinu, Chanuku, Půlnoční hody, Svatební hostinu... Více než 300 receptů, jež každého zahřejí u srdce.


Knihu Nigella Lawsonová - Chuť domácí kuchyně koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určitě nechci, všechno je na netu, na co dneska skladovat doma recepty Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Chcem ju ....
Obrázek uživatelky
profil
napsat Ježíškovi Smajlík. Takovou knihu zrovna potřebuji Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles