8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role

31. 12. 2009 | 

Silvestrovský speciál bude plný překvapení. Všechna pravidla se ruší. Moderátor Petr Vondráček usedne do poroty a Bohumil Klepl, Alice Bendová, Eva Holubová a Martin Zounar budou střídavě moderovat. Každý si přivede svého osobního hosta.


Těšte se na Maroše Kramára, Petra Jákla, Davida Krause a Marcelu Košanovou. Poslední host vyloží pořadu Hádej, kdo jsem! karty na příští rok. Nenechte si ujít speciál, který hudebně doprovodí Petr Vondráček se svou skupinou Lokomotiva.


silvestrPetr Vondráček získá jako porotce novou zkušenost. Zastoupí ho Bob Klepl, který si pozval kamaráda a kolegu ze seriálu Letiště Maroše Kramára. Slovenský herec přijde i se svými třemi dětmi. Synem Timurem, dcerou Tamarou a nejmladším synkem Markem. Poprvé v historii pořadu uvede svého hosta i Alice Bendová. Pozvala si kaskadéra, herce, režiséra a filmového producenta Petra Jákla. Prý proto, že je to první režisér, který ji obsadil bez castingu. Alice na rozdíl od Boba na udělování bodů trochu zapomínala, o to lépe se ale bavila.


Martin se zajímal, zda mají s hostem stejnou figuru. „Ano, když on zůstane sedět a ty stojíš, tak jste stejně vysocí,“ napověděla mu půvabná moderátorka. Eva Holubová začala poměrně záhy tušit, kdo vedle Alice sedí, a dala producentovi a režisérovi Jáklovi tip na nový film. Co prozradil o Davidu Krausovi, svém hostu a známém fotografovi, Martin Zounar? I když herec na přátelství mezi mužem a ženou nevěří, David je celoživotním kamarádem jeho partnerky Simony, a tudíž onou výjimkou potvrzující pravidlo.


Podle Evy by si Martin kolegu stejně nepozval, konkurenci prý nemá rád. Koho z poroty David Kraus někdy fotil? Kromě Petra Vondráčka měl v hledáčku všechny. Martin Zounar, který má s moderováním zkušenosti, si novou roli docela užíval. Ve studiu zavládnou nadpozemské vibrace, když přijde kartářka a moderní čarodějnice Marcela Košanová, host Evy Holubové. Svými teoriemi o mužích rozesměje nejen porotu, ale zaručeně i divačky u obrazovek. Vyloží karty a pokusí se o malou prognózu vývoje pořadu Hádej, kdo jsem! v roce 2010.


Oslavte poslední den roku 2009 se silvestrovským speciálem od 20.00 na Primě.


 

Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role:

Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role
Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role
Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role
Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role
Hádej, kdo jsem - Moderátor a porota si na Silvestra vymění role
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !