8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlavní uzávěr splínu a Tomáš Klus

17. 09. 2009 | Kultura

Talentovaný písničkář a herec Tomáš Klus právě dokončil svoji druhou desku s názvem „Hlavní uzávěr splínu“, která vychází 12. října. Album autorských písní Tomáše Kluse produkoval Dalibor Cidlinský, kytary nahrál Jiří Kučerovský. První ochutnávkou z desky je singl „VeSmíru“, který se hned v prvních týdnech umístil na rádiích v hitparádě IFPI mezi TOP 50 nejhranějších skladeb.

Talentovaný písničkář a herec Tomáš Klus právě dokončil svoji druhou desku s názvem „Hlavní uzávěr splínu“, která vychází 12. října. Album autorských písní Tomáše Kluse produkoval Dalibor Cidlinský, kytary nahrál Jiří Kučerovský.

tomas-klus-cdPrvní ochutnávkou z desky je singl „VeSmíru“, který se hned v prvních týdnech umístil na rádiích v hitparádě IFPI mezi TOP 50 nejhranějších skladeb. Videoklip, kterého se režijně ujal Lipo z BPM, bude mít premiéru ve čtvrtek 17. 9. na iDnes.cz a TV Óčko a v říjnu bude nasazen do TV hitparád a hudebních pořadů.

Zároveň s novou deskou vychází 19. 10. také první zpěvník Tomáše Kluse „Já písničkáŘ“ u nakladatelství COOBOO (Albatros Media a.s.).
Tomáš Klus se k nové desce vydává na sérii koncertů po klubech a menších sálech v termínu od 22. 10. – 15. 12. a uvidíte ho kromě Prahy také v Brně, Zlíně, Olomouci, Ostravě, Nové Pace, rodném Třinci a v dalších městech.

tomas-klus-klipTomáš Klus má letos za sebou přes 30 letních festivalů a slavností, koncem léta si zahrál jako speciální host vyprodaného koncertu slovenské zpěvačky Jany Kirschner (30. 8. Lucerna Music Bar). Než vyjede na své samostatné koncerty, můžete ho dále vidět například 12. 9. na Bruntálském indiánském létě, 25. 9. Srdci Evropy v Ostravě nebo 26. 9. na Vinobraní v Litoměřicích.

Nové album Hlavní uzávěr splínu vychází 12. 10.
Premiéra klipu VeSmíru 17. 9. na iDnes.cz a TV Óčko
Koncert a křest 26. 10. Praha Švandovo divadlo

Zdroj: Tomáš Klus.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem na CD zvědavý. Navíc se u nás ve městě Klus v rámci své koncertní šňůry "staví", mohl by to být fajn koncert.
Obrázek uživatelky
profil
dcera ho má moc ráda
Obrázek uživatelky
profil
Cd se moc povedlo!!!moc se mi libi!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles