Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledání nové práce

7. 04. 2023 | Vaše příběhy

A je to tady, řekla jsem si, když se ke mně doneslo, že se firmě kvůli celosvětové pandemii vůbec nedaří, a že se chystá hromadné propuštění. Takto stručně a velmi rychle se to šířilo firmou. Nebylo mi z toho vůbec dobře. Bolelo mě břicho a už jen ta představa, že po tolika letech, kdy byl člověk oddaný jedné firmě, by měla nastat změna? A vůbec ne příjemná? Kde je ta jistota, která tu ještě včera byla?

Několik dní, možná i týdnů jsem kvůli tomu nespala. Pořád to nebylo oficiální, ale mé zdroje zřídkakdy klamaly, troufám si říct, že snad nikdy. Doma se mě každý ptal, co se mnou je, co se mi stalo, ale ještě jsem to nechtěla vypouštět do světa.

Abych zapomněla na sžíravé pocity, nebo je aspoň utlumila, začala jsem se nenápadně dívat po nabídkách práce. Výběr byl docela bídný. Nikomu se velice nedařilo. Na druhou stranu, můj životopis potřeboval už oprášit a byla to příležitost povzpomínat, která školení či kurzy jsem v průběhu let absolvovala.

A tak jsem si vzpomněla, že se ráda učím něco nového a přemýšlela jsem, jestli by se pro mě v případě potřeby nehodil nějaký rekvalifikační kurz. A opravdu, stačilo se podívat na internet.  Kurzů bylo nespočet a hlavně byly díky té ošklivé pandemii skoro všechny online. Má volba padla na účetnictví, které jsem dělala kdysi dávno ve škole, ale poté jsem své znalosti dlouho nevyužila. Nebudu tady zdržovat vypisováním toho, co jsem se naučila, ale měla jsem ze sebe ohromnou radost. Tímto do mého životopisu přibyl další řádek a já se hned cítila mnohem lépe.

Víte, jak to nakonec dopadlo?

Novou práci jsem si hledat nemusela. Nadřízení se mnou byli velmi spokojení a naopak jsem dostala vlastní kancelář. Přesto všechno jsem ráda, že jsem se ve svém volném čase začala opět vzdělávat. Nikdy není pozdě se naučit něco nového a doma mě do toho dokonce postrkují. Musím končit, protože za chvíli mi začíná kurz fotografování. Takže nebojte se využít volného času a zainvestujte do sebe. Mně se to vyplatilo!


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezký článek. Dobře to pro Vás dopadlo, ať se Vám daří v práci v kurzech, které Vám dělají radost.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles