8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hobby pořady se vrací s premiérovými díly a novými rubrikami

16. 02. 2024 | Televizní tipy
Už první březnovou neděli se na obrazovky Primy vrací s premiérovými díly divácky oblíbené hobby pořady. Receptář prima nápadů představí novou rubriku Úklid pro klid i seriál o výchově psa. Libovky Pepy Libického si diváci užijí v prodloužené délce, s celou řadou nových rubrik. Vychytávky Ládi Hrušky přinesou spoustu dalších zlepšováků z českých dílen i kuchyní. 

Receptář prima nápadů vstoupí do nové sezony pod taktovkou moderátorů Oldřicha Navrátila a Pepy Libického a přinese celou řadu divácky osvědčených rubrik. Do dílny se opět vrátí Lída Garcia coby Žena za ponkem, zahrady Napřírodno ukáže Lenka Šulcová s Michalem Plundrou a Tomáš Trejbal se pustí Směle do toho!. Markéta Mayerová navštíví další Parťáky od fochu a Jindra Ekl představí Současné trendy. Na scénu se s Lekcemi pro ženy vrátí i Minutový manžel Pepa Libický a další kouzla v kuchyni Beze Ztrát předvede Luboš Rychvalský. 

Hobby pořady se vrací s premiérovými díly a novými rubrikamiJak si poradit s tréninkem nového čtyřnohého mazlíčka, ukáže nová rubrika Necvičák s Tomášem Nushartem. Každotýdenní povinnost promění v jednoduchou, a navíc ekologickou záležitost Úklid pro klid s Kateřinou Brožovou, kterou diváci dobře znají z jejích stejnojmenných sociálních sítí.
Libovky Pepy Libického vstupují do nové sezony s prodlouženou stopáží, která přinese násobně více inspirace. Kromě Pepových Libovek a Minutového manžela tak, jak je diváci dobře znají, se mohou těšit hned na dvě nové rubriky. 

V první z nich se Pepa zaměří na udržitelnost a pozve diváky do REUSE dílen po celé zemi, kde spolu s šikovnými řemeslníky ukáže, jak snadno se dá proměnit starý nepotřebný nábytek a jiné vybavení domácnosti. V další nové rubrice Tak se staví dnes! představí divákům moderní stavitelství, jeho postupy, materiály a technologie a navštíví řadu moderních staveb a zajímavých realizací. V Libovkách samotných bude pokračovat například stavba Tiny House.

Hobby pořady budou v nedělní odpoledne uzavírat Vychytávky Ládi Hrušky, jejichž moderátor opět vyrazí na návštěvy za svými diváky a přinese zlepšováky z jejich dílen, ukáže jejich nejlepší výrobky a výpěstky a podělí se o rodinné recepty z jejich kuchyní. 

Chybět nebudou ani rychlé a levné recepty přímo od Ládi, třeba na kuřátko jako z pohádky, nebo jeho Domácí lékárna, která představuje léčivé rostliny, byliny i ovoce a zeleninu. Dopisům od diváků se bude věnovat Pošta pro Láďu a moderátor pořadu samozřejmě zamíří i do své dílny, kde se podělí o ty nejlepší vychytávky do domácnosti či na zahradu. Vyrobí například stylový špalek na sezení nebo rámeček na fotky ze starého okna.

Premiérové díly sledujte už 3. března


•    Receptář prima nápadů ve 12.00
•    Libovky Pepy Libického ve 13.00
•    Vychytávky Ládi Hrušky ve 13.40

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hobby pořady se vrací s premiérovými díly a novými rubrikami:

Hobby pořady se vrací s premiérovými díly a novými rubrikami
Hobby pořady se vrací s premiérovými díly a novými rubrikami
Hobby pořady se vrací s premiérovými díly a novými rubrikami
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !