Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I život po třiceti může být bomba!

10. 04. 2008 | Úspěšní lidé
Listujete módními časopisy, ze kterých se na vás usmívají mnohdy ani ne patnáctileté slečny a pomalu začínáte mít pocit, že už máte tu hezčí část života za sebou?

„MUŽ“

(Manuál Úspěšné Ženy) si to tedy ani náhodou nemyslí.  Na lifestylové konferenci, pořádané 19. dubna na pražském Žofíně, která nese název Sladký život po třicítce, Vás odborníci a známé tváře vyvedou z omylu. Třetí desetiletí života podle nich otevírá nesmírně vzrušující a zábavný svět.

Manuál úspěšné ženyCelý projekt má velmi kladné ohlasy – záštitu nad ním nově převzal středočeský hejtman Petr Bendl. Kdo už na konferencích „MUŽe“ byl, rád potvrdí, že tato setkání pokaždé stojí za to. Ani dubnová akce by neměla být výjimkou. O poutavost přednášek na dubnové akci se postarají například psycholožka PhDr. Marta Boučková, první dáma etikety Eliška Hašková Coolidge, kosmetička Vlasta Libotovská, majitelka modelingové agentury Czechoslovak models Milada Karasová nebo dramaturgyně Simona Matásková  

Přednášející si tentokrát připravili přednášky na téma krásy, zdraví, partnerských vztahů, psychiky a životního stylu – to vše se zaměřením na specifika po třicátých narozeninách. Moderování se ujme Vlasta Korec a zpěvem určitě potěší Honza Kalousek, který se také zúčastní závěrečné diskuse s účastnicemi.

Manuál úspěšné ženyManuál úspěšné ženy














Projekt „MUŽ“ navíc připravil pro všechny, kteří preferují uvolněnou prázdninovou atmosféru před uspěchaných tempem pracovních dní, na léto překvapení. Ve spolupráci s cestovní kanceláří EXIM Tours nabízí báječnou dovolenou v Egyptě! Ani na ní nebudou chybět rady od zajímavých osobností a kromě toho je připraven i bohatý doprovodný program.


Z programu konference "MUŽe" vybíráme:
Jak zůstat stále krásná
Jak vzbudit dojem – okolí mě vidí jinak
Zdraví a krása v harmonii
Cesta k úspěchu


V HODNOTĚ VSTUPENKY obdrží automaticky každá účastnice dárek (šek na odběr zboží od partnerů „MUŽe“ a společnosti ConPro). Cena dále zahrnuje účast na konferenci, stravování po celý den včetně nápojů, večerní program s možností výher v tombole.


Více podrobností o programu dubnové konference, zájezdu do Egypta i dárkových certifikátech na libovolnou konferenci naleznete na oficiálních webových stránkách Manuálu úspěsné ženy.


ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !