8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jacobs Barista Editions – dobrá káva k dobré knize

28. 03. 2022 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

JACOBS








Březen za kamna vlezem a budeme si číst, protože březen je přeci měsíc knihy. A ke knize by to chtělo ještě kávu. A ať už vám stačí jeden šálek, nebo jste vášnivý čtenář a potřebujete kávy více – ideální je káva mletá. Můžete si do zásoby přefiltrovat množství přesně podle kapitol, které ještě potřebujete dočíst, nebo si v moka konvičce překapat jeden šálek, nebo narychlo zalít turka, ale ten je asi jen pro čtenáře těžké klasiky.
😊

Ke kvalitní literatuře to chce, samozřejmě, kvalitní kávu. Chcete-li si doma vychutnat kvalitu mleté kávy jako z kavárny, vyzkoušejte Jacobs Barista Editions – speciální řadu značky Jacobs. Díky pomalému pražení za nižších teplot se zrnka praží rovnoměrně, a získávají tak vyváženou a jemnou chuť. Vybrat si můžete ze dvou stupňů pražení – jemnější, středně praženou a aromatickou kávu plnou chuti – Jacobs Barista Medium Roast, nebo tmavě praženou a silnou kávu plnou chuti – Jacobs Barista Dark Roast.

A je to i obráceně, dobrou povzbuzující kávu potřebují také spisovatelé, například v domě Karla Čapka byla velká spotřeba černé kávy. Honoré de Balzac prý v době literárního zápalu vypil až 50 šálků denně a říkal, že káva je „obrovským pohonem“ jeho života nebo „motorem myšlenek“, dokonce jí věnoval i humornou esej Potěšení a bolest plynoucí z kávy. A čím lepší káva, tím lepší výsledek? Tady asi přímá úměra nemusí platit. 😊

JACOBS























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Neboj, nejsi, mám taky první
Obrázek uživatelky
profil
3
Obrázek uživatelky
profil
PrvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsem tu asi samaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
PrvníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles