Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak dopadla šéfova mise v Penzionu Pláně?

15. 09. 2025 | Televizní tipy
Další restaurací, kterou se šéf snažil napravit, byl penzion Pláně na Šumavě. Jak se to Zdeňkovi Pohlreichovi podařilo? Digestoř při inspekci po čase sice zmizela, ale došlo i k dalším zlepšením? „Bordel jak v tanku, ty jsi prostě nepoučitelný,“ komentuje šéf, když vstoupí do kuchyně.

Při diskusi s Jakubem se šéf dozví, co je jinak nového, a začne ochutnávat. „Jaké výtvory mi nabídnete a co je to žeroun, nebo myslíte žahour?“

Jak dopadla šéfova mise v Penzionu Pláně?Jak bude šéfovi chutnat a kolik hvězdiček nakonec restaurace dostane? Zlepšila se nálada a proč lituje Jakub, že do toho šel? A dojde i na debatu k digestoři i přiznání, že z natáčení manželka nadšená nebyla. Už se její nálada zlepšila?

Zdeněk po degustaci udělil Jakubovi a jeho rodině zaslouženou pochvalu, že jsou na dobré cestě. Jakub je vděčný za rady, ale to mu Zdeněk moc nevěří. „Nemaž mi med kolem huby, já vím, že tě seru, ale seru tě ve tvým vlastním zájmu.“

Nakonec Jakub dostane kulantní nabídku a vstupenku do kuchyně. Může si hvězdičku schovat, nelepit a mít ji jako připomínku toho, že je stále v čem se zlepšovat. „Nebylo to nic osobního a ty to víš,“ dodá šéf na rozloučenou.

Jakub na natáčení dnes vzpomíná: „Byl to zážitek, zkušenost. Ale nebudu lhát, že to bylo snadné. Dokonce bych řekl, že to mnohdy bylo nepříjemné. Šlo se až na dřeň. Ale šéf mi v mnohém otevřel oči, za což jsem mu vděčný. Někam se sunu, vnímám pořád jeho doporučení a díky za to.“

Šéf během natáčení dává mnohá doporučení. Jaká si Jakub vzal opravdu k srdci? „Jednu jedinou radu asi nemám. Ale bylo fajn, že zmínil, abych si našel čas na rodinu, že nemáme mít pořád otevřeno, že to stejně nikdo nečeká. Mám čas na rodinu, což je dobré. Na jídelním lístku mám míň jídel, vařím z čerstvých surovin a snažím se přizpůsobit menu lokalitě.“

Restaurace stále funguje, pod stejným vedením. Na co by majitel pozval své hosty? „Rozhodně si myslím, že nám jdou burgery. Taky další masa, ať už minutky, hotovky, to vše umíme a rádi nabízíme,“ láká Jakub.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !