Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsem žila s podvodníkem

19. 12. 2015 | Vaše příběhy
Tento příběh se odehrál asi před 13 lety a jsem ráda, že jsem se z toho poučila (pomocí „kopance“ od rodiny) snad na celý život a snad předám toto ponaučení dál dalším ženám.

Milana jsem poznala na diskotéce, padli jsme si do oka a já se do něj bláznivě zamilovala a jak se tak říká, měla jsem hodně dlouho růžové brýle. Vůbec mi nedocházelo, že je něco špatně, když většinou „zapomněl“ peněženku a já pak kino, nákup, večeři zaplatila sama a ještě jsem byla tak hloupá, že jsem to po něm nechtěla potom zaplatit. Když mi pak navrhl, abychom bydleli spolu, byla jsem nadšená, jak budu žít se svou velkou láskou.

Bydlení nebyl problém, mohli jsme bydlet v pronájmu v bytě jeho maminky a tak jsme se celkem rychle přestěhovali. Milan střídal práci jak na běžícím páse, nikde nebyl spokojený a tvrdil, že v práci neumí ocenit jeho kvality, ale vše bylo naopak, jak jsem se později dozvěděla. Milan práci flákal a bylo mu jedno, zda ho vyhodí nebo ne... Vždyť pořád jsem tu byla já a moje výplata, na kterou jsem poctivě dřela v práci, abych měla stabilní příjem. Věřila jsem mu i to, kolik platíme jeho mamince za to, že nás nechá bydlet v jejím bytě.

život s podvodníkemAvšak moje překvapení bylo, když jsem omarodila a neměla tak velkou výplatu a došla u jeho maminky řeč na peníze a to, že se zpozdíme s nájmem kvůli nemoci. Došli jsme k tomu, že milému Milánkovi dávám skoro o 1500 Kč více než bych měla a on si penízky pěkně užívá. Bylo mi divné, kde bere na svoje koníčky, když to má s prací takhle.
Toto poslední zjištění mi konečně odhodilo ty pověstné růžové brýle a nebýt rodiny, neměla bych ani kam jít bydlet, protože s takovým podvodníkem bych nevydržela déle jak minutu v jedné místnosti.

Jsem ráda, že jsme nepočali rodinu, to by se mi odcházelo mnohem hůř a takový budižkničemu by se ani o svoji rodinu nedokázal postarat. Nedávno jsem ho zahlédla ve městě, raději jsem se k němu ani nehlásila. Po boku měl starší a na první pohled bohatou dámu, kdoví, jestli je mezi nimi láska a nebo je to jenom láska k jejím penězům, každopádně doufám, že ta dáma je před ním ostražitá a brzy přijde na jeho pravou povahu.

V007A - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Lépe než dada274 bych to nedovedla vyjádřit. Doufám, že už jste dnes spokojená s jiným mužem, který má přednosti, které Milan neměl.Smajlík
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nie nadarmo sa hovorí, že láska je slepá.
Tebe sa, našťastie, zrak vrátil včas Smajlík.

Ale tiež sa hovorí, že všetko zlé ja na niečo dobré.
Tak hádam druhý raz, keď sa zamiluješ tie ružové okuliare občas zložíš, aby si videla realitu.

Držím palce Smajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles