Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsme se měli stěhovat

27. 03. 2021 | Vaše příběhy

Bylo to asi před dvaceti lety, když můj manžel přišel s nápadem poohlédnout se po nové práci. Už si přesně nepamatuji, co za tímto nápadem stálo, ale rozhodla jsem se ho zcela podpořit.

Když se ten den pouštěl do hledání, byl velmi nadšený. Bohužel se ale v našem malinkatém regionu ukázalo, že těch možností zase tolik není. Manžel byl z toho dost zklamaný a já ho raději nechávala v klidu. Rozesílal své životopisy, kde se dalo. Ptal se po známých. I já se ptala všech kamarádek, jestli náhodou o něčem neví. I přesto se snažil každý den několik hodin, přestože na něm bylo vidět to obrovské zklamání.


Uběhl asi měsíc nebo dva, když rozrazil vstupní dveře a byl celý nadšený. Konečně dostal nabídku, která mu přišla zajímavá, která se neodmítá a po které jako student zamlada velice toužil. Byl v tom jeden jediný háček. Vysněné pracovní místo se nacházelo 300 kilometrů od našeho milovaného bydliště. A to mne vůbec nepotěšilo.


Pohovor se konal asi týden na to. Vše klapalo jak má. Manžel si našel ubytování a plánoval postupné přestěhování celé rodiny. Našel krásný domeček se zahradou za příznivou cenu pár metrů od firmy, pro kterou nově pracoval. Já ani dcera jsme se s tím nějak nemohly smířit. Dokonce jsem chtěla manželovi navrhnout, ať se nestěhujeme a on k nám jezdí hlavně na víkendy, svátky a na dovolenou. Neměla jsem však odvahu něco takového vůbec zmínit. Nejhorší pro mě mělo být loučení s domečkem.

Pomalu se začalo schylovat k velkému stěhování, když manželovi zničehonic zazvonil telefon. Volal spolumajitel firmy, že došlo k nehodě. Budovu firmy zachvátil požár a velkou část prostor zničil. Manžel si sedl na gauč. Chvilku nic neříkal a my všichni jsme si uvědomili, že se nikam stěhovat nebudeme. Naštěstí jsme nehodlali náš dům prodat ani pronajímat. Večer, když jsem se chystala spát, tak jsem se pousmála nad tím, jak to ten život umí pěkně zamotat.

Manžel nakonec s radostí nastoupil zpět na svou předchozí pozici a vydržel tam až do důchodu. Zjistil, že je tam spokojený a víc od toho nepotřeboval a ani neočekával.

A tak jsme zůstali beze změny. I dnes, když si na to vzpomenu, jsem moc vděčná, že to dopadlo takto.


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
osud Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článek.Vše se vyřešilo samo.Asi to tak mělo být.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles