Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace

2. 05. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace
Autor: Tomáš Novák
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 19.03.2010
Rozměry: 14×21 cm
Počet stran: 144 str.
Cena: 179 Kč


Překonejte spolu s námi vtipnou a humornou formou nepříjemné situace, do kterých se během života dostane snad každý z nás. Renomovaný český autor, PhDr. Tomáš Novák se zabývá nejrůznějšími typy nálady. Uvádí příběhy, které jsou většině z nás důvěrně známé, a nabízí netradiční psychická cvičení. Doufáme, že vám tato kniha pomůže vstoupit do nových dnů s dobrou náladou a ukáže, jak dosahovat maximálních výkonů.


O autorovi:


knihaNarozen coby kříšený nedonošenec zvící necelé 2 kg, v soukromé ordinaci MUDr. Františka Mazala v Brně. Po té vložen do trouby, ne k dopečení, ale aby přežil – inkubátoru nebylo. Vzhledem k mastitidě matky byl kojen manželkou výše zmíněného lékaře.Tak se stal pobratimem o pár dnů předtím narozeného Františka Mazala juniora, posléze tanečního mistra. Přes shodnou ranou výživu na rozdíl od profesionála tančil jen jedno léto a pořádně se tancovat nikdy nenaučil. Má bratra. Dětství pročetl. Když byl nátlakem rodičů poslán sáňkovat, byl spatřen, jak sedí na sáňkách na vrcholu brněnské Kraví hory a čte si. Po studiích vysoké školy přibral oproti výchozímu stavu 63 kg a zkušenosti nedonošence a dyspraktika s relativně kompenzovanou dysortografií zúročil při psychologickém vedení dětí i rodičů. Dodnes, přestože oproti stavu po narození přibral 123 kg, dělá fatální chyby v interpunkci.


V roce 1969 se oženil, manželka Svatava je klinická psycholožka. Díky tomu žije (on a snad i ona) ve spokojeném manželství. Má 3 dospělé děti. Z toho jedno v úspěšně ukončené pěstounské péči. Zkušenosti z poradenství shrnul díky Gradě do připravované poradenské trilogie: Manželské poradenství, Práce s klienty (s paní Drinockou) a Rozvodové a porozvodové poradenství (s paní Průchovou). Protože v manželství je vše jinak a ostatně i tři mušketýři byli čtyři, završím zmíněnou trilogii čtvrtým svazkem Předmanželské poradenství, v němž bude mít hlavní slovo paní Hargašová.


Tuto knihu Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace
 koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Kdby to bylo tak snadné, že by stačilo přečtení knihy a všechno se zdálo v životě krásné a snadné, ale to žádný nedokáže.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles