Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace

2. 05. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace
Autor: Tomáš Novák
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 19.03.2010
Rozměry: 14×21 cm
Počet stran: 144 str.
Cena: 179 Kč


Překonejte spolu s námi vtipnou a humornou formou nepříjemné situace, do kterých se během života dostane snad každý z nás. Renomovaný český autor, PhDr. Tomáš Novák se zabývá nejrůznějšími typy nálady. Uvádí příběhy, které jsou většině z nás důvěrně známé, a nabízí netradiční psychická cvičení. Doufáme, že vám tato kniha pomůže vstoupit do nových dnů s dobrou náladou a ukáže, jak dosahovat maximálních výkonů.


O autorovi:


knihaNarozen coby kříšený nedonošenec zvící necelé 2 kg, v soukromé ordinaci MUDr. Františka Mazala v Brně. Po té vložen do trouby, ne k dopečení, ale aby přežil – inkubátoru nebylo. Vzhledem k mastitidě matky byl kojen manželkou výše zmíněného lékaře.Tak se stal pobratimem o pár dnů předtím narozeného Františka Mazala juniora, posléze tanečního mistra. Přes shodnou ranou výživu na rozdíl od profesionála tančil jen jedno léto a pořádně se tancovat nikdy nenaučil. Má bratra. Dětství pročetl. Když byl nátlakem rodičů poslán sáňkovat, byl spatřen, jak sedí na sáňkách na vrcholu brněnské Kraví hory a čte si. Po studiích vysoké školy přibral oproti výchozímu stavu 63 kg a zkušenosti nedonošence a dyspraktika s relativně kompenzovanou dysortografií zúročil při psychologickém vedení dětí i rodičů. Dodnes, přestože oproti stavu po narození přibral 123 kg, dělá fatální chyby v interpunkci.


V roce 1969 se oženil, manželka Svatava je klinická psycholožka. Díky tomu žije (on a snad i ona) ve spokojeném manželství. Má 3 dospělé děti. Z toho jedno v úspěšně ukončené pěstounské péči. Zkušenosti z poradenství shrnul díky Gradě do připravované poradenské trilogie: Manželské poradenství, Práce s klienty (s paní Drinockou) a Rozvodové a porozvodové poradenství (s paní Průchovou). Protože v manželství je vše jinak a ostatně i tři mušketýři byli čtyři, završím zmíněnou trilogii čtvrtým svazkem Předmanželské poradenství, v němž bude mít hlavní slovo paní Hargašová.


Tuto knihu Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace
 koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
s úsměvem jde všechno líp-to je stará pravda Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
len ešte kde ju vždy naprať
Obrázek uživatelky
profil
recepty na dobrú náladu, to už hej
Obrázek uživatelky
profil
Nebo si půjčit kouzelný prstýnek z Arabely, život bvá někdy pěkně krutý, ale zřejmě ne pro všechny. Někdo má štěstí, jinému osud nadělil jinak.
Obrázek uživatelky
profil
někdy by to chtělo kouzelný proutek
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles