8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení

19. 10. 2007 | Moderní bydlení

Čtěte také aktuálně o novém pořadu:
Jak se staví dům

Sestava pořadu Jak se staví dům

Soutěžní páry pořadu Jak se staví dům



Sen o lepším bydlení splní již od 13.10. 2007 řadě diváků televize Prima.

Každou sobotu od 18 hodin nabídne atraktivní, populárně zábavný a naučný magazín s prvky reality show Jak se staví sen. Během dvanácti dílů (od 13. 10. do 29. 12. 2007), které pro Prima TV natočila společnost Real TV, tým architektů promění v pořadu Jak se staví sen dvanáct domácností.

Do pořadu Jak se staví sen se přihlásilo mnoho rodin, které chystají rekonstrukci a chtějí změnit či si pořídit například novou koupelnu nebo kuchyň, nebo ti, kteří chtějí pomoci se zařízením zcela nového bytu. Konkrétní i obecné rady odborníků mohou pomoci i mnoha divákům, kteří se chystají svůj byt zútulnit či provést praktické úpravy.

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení Scénář Jak se staví sen je přitom na první pohled jednoduchý: k rodině přijede tým profesionálů, stavební dozor a designéři vyslechnou jejich přání a zkonzultují možné změny. Rodina poté na týden opustí svůj domov. V tento moment začíná odpočítávání sedmi dnů, kdy musí profesionálové pořadu Jak se staví sen realizovat své myšlenky. Komunikace s rodinou během tohoto týdne není vyloučena, pokud se něco nezdaří, rodina může očekávat videopozdrav třeba o „nepovedené“ rekonstrukci. V pořadu Jak se staví sen vystoupí i celebrita, která se zapojí do konzultace přestavby, zařizování, plánů.

V prvních dílech pořadu Jak se staví sen se diváci setkají s Romanem Vojtkem, Blankou Matragi, Anife Vyskočilovou, primáckou moderátorkou Evou Aichmajerovou a dalšími. Z rekonstrukce dětského pokojíčku byla nadšená maminka Alice Bendová (2. díl), pro kterou účast v pořadu Jak se staví sen byla velkou inspirací.

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení Jak se staví sen – nový pořad o bydlení














Pořadem Jak se staví sen bude provázet moderátor PAVEL CEJNAR. „Spolupracovat na tomto pořadu mě velice baví. Rád sleduji práci profesionálů, obavy i nadšení jednotlivých rodin. Designéry obdivuji nejenom v jejich práci, ale i přístupu, že i v takovém frmolu jednoho týdne, kdy musí vše zařídit, nikdy neztrácí smysl pro humor,“ svěřuje se moderátor pořadu Jak se staví sen.

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení Proč se Prima TV rozhodla zařadit do svého schématu pořad o bydlení? „Bydlení vždy bylo, je a bude atraktivní téma, které hýbe společností. Díky našemu pořadu se diváci mohou seznámit s řadou novinek a praktických rad. Jak se staví sen koresponduje se současným trendem, do kreativního procesu totiž aktivně a nejlépe i manuálně zapojujeme rovněž známé tváře,“ odpovídá výkonný ředitel Prima TV Petr Chajda.

Tým odborníků pořadu Jak se staví sen tvoří architekti: Lenka Žižková, Kamila Douděrová, Jan Vacek a designéři: Jiří Chocholoušek, Petr Siedlaczek, Simona Fritz, Láďa Rendl, Kamila Hornychová a Otto David.

Do pořadu bylo možné se přihlásit jen od 20.-23. prosince 2007. I během těchto pár dnů se příhlásilo nělik tisíc zájemců a štěstí se usměje opravdu jen na pár z nich. Pokud vyhlásí další výběrové kolo, budeme Vás informovat. Chytrá Žena

Tento pořad organizuje TV PRIMA!!!!!!! Proto Vám nemůžeme zasílat žádné přihlášky !!!!!!!!!!!

Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ne všechno moderní je účelné a hezké. Je třeba dbát na určitou míru, ted vkus a praktičnost. Ta soutěž je stejně podezřelá, jako ostatě všechno v naší společnosti, vše je o protekci a úplatcích. Je to škoda, ale znehodnocuje to každý dobrý nápad.
Obrázek uživatelky
profil
Někdy se mi proměny nelíbí a to hlavně, když dřevo vymění za super moderní umělou hmotu...ty jejich světlé, nepraktické sedačky....někdy mě to přijde jak v katalogu...neosobní a neútulné...
Obrázek uživatelky
profil
většinou se mi proměny moc líbí, ale někdy je to děs.
Obrázek uživatelky
profil
ja som už stavala a je to brrrrrrrrrr, nikdy viacSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bezva pořad,spousta lidem splní sen..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles