Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení

19. 10. 2007 | Moderní bydlení

Čtěte také aktuálně o novém pořadu:
Jak se staví dům

Sestava pořadu Jak se staví dům

Soutěžní páry pořadu Jak se staví dům



Sen o lepším bydlení splní již od 13.10. 2007 řadě diváků televize Prima.

Každou sobotu od 18 hodin nabídne atraktivní, populárně zábavný a naučný magazín s prvky reality show Jak se staví sen. Během dvanácti dílů (od 13. 10. do 29. 12. 2007), které pro Prima TV natočila společnost Real TV, tým architektů promění v pořadu Jak se staví sen dvanáct domácností.

Do pořadu Jak se staví sen se přihlásilo mnoho rodin, které chystají rekonstrukci a chtějí změnit či si pořídit například novou koupelnu nebo kuchyň, nebo ti, kteří chtějí pomoci se zařízením zcela nového bytu. Konkrétní i obecné rady odborníků mohou pomoci i mnoha divákům, kteří se chystají svůj byt zútulnit či provést praktické úpravy.

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení Scénář Jak se staví sen je přitom na první pohled jednoduchý: k rodině přijede tým profesionálů, stavební dozor a designéři vyslechnou jejich přání a zkonzultují možné změny. Rodina poté na týden opustí svůj domov. V tento moment začíná odpočítávání sedmi dnů, kdy musí profesionálové pořadu Jak se staví sen realizovat své myšlenky. Komunikace s rodinou během tohoto týdne není vyloučena, pokud se něco nezdaří, rodina může očekávat videopozdrav třeba o „nepovedené“ rekonstrukci. V pořadu Jak se staví sen vystoupí i celebrita, která se zapojí do konzultace přestavby, zařizování, plánů.

V prvních dílech pořadu Jak se staví sen se diváci setkají s Romanem Vojtkem, Blankou Matragi, Anife Vyskočilovou, primáckou moderátorkou Evou Aichmajerovou a dalšími. Z rekonstrukce dětského pokojíčku byla nadšená maminka Alice Bendová (2. díl), pro kterou účast v pořadu Jak se staví sen byla velkou inspirací.

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení Jak se staví sen – nový pořad o bydlení














Pořadem Jak se staví sen bude provázet moderátor PAVEL CEJNAR. „Spolupracovat na tomto pořadu mě velice baví. Rád sleduji práci profesionálů, obavy i nadšení jednotlivých rodin. Designéry obdivuji nejenom v jejich práci, ale i přístupu, že i v takovém frmolu jednoho týdne, kdy musí vše zařídit, nikdy neztrácí smysl pro humor,“ svěřuje se moderátor pořadu Jak se staví sen.

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení Proč se Prima TV rozhodla zařadit do svého schématu pořad o bydlení? „Bydlení vždy bylo, je a bude atraktivní téma, které hýbe společností. Díky našemu pořadu se diváci mohou seznámit s řadou novinek a praktických rad. Jak se staví sen koresponduje se současným trendem, do kreativního procesu totiž aktivně a nejlépe i manuálně zapojujeme rovněž známé tváře,“ odpovídá výkonný ředitel Prima TV Petr Chajda.

Tým odborníků pořadu Jak se staví sen tvoří architekti: Lenka Žižková, Kamila Douděrová, Jan Vacek a designéři: Jiří Chocholoušek, Petr Siedlaczek, Simona Fritz, Láďa Rendl, Kamila Hornychová a Otto David.

Do pořadu bylo možné se přihlásit jen od 20.-23. prosince 2007. I během těchto pár dnů se příhlásilo nělik tisíc zájemců a štěstí se usměje opravdu jen na pár z nich. Pokud vyhlásí další výběrové kolo, budeme Vás informovat. Chytrá Žena

Tento pořad organizuje TV PRIMA!!!!!!! Proto Vám nemůžeme zasílat žádné přihlášky !!!!!!!!!!!

Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Záleží na architektech jak se byt povede.
Obrázek uživatelky
profil
JSOU ŠIKOVNÍSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já je chci taky aby mi pomohlySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pořad je užasné jak si designéři poradi
Obrázek uživatelky
profil
je to fakt ako sen, pozerat a snívať
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle