Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví dům

25. 03. 2009 | Televizní tipy

Televize Prima se rozhodla navázat na svůj velmi úspěšný pořad o designu Jak se staví sen. Právě díky tomuto pořadu se již desítkám rodin mohl splnit sen o krásném a funkčním bydlení a ještě více lidem tento pořad přinesl velkou dávku inspirace. Proto se dočkal již čtvrté série a nakonec se vyvinul v nový projekt s názvem Jak se staví dům, který diváci sledují již od 8. března 2009.


Jak se staví dům je první stavební show ze skutečného života. Před zraky diváků u televizních obrazovek budou mít soutěžící v pořadu Jak se staví dům možnost designově a stavebně zařídit dům.

Televize Prima vyhlásila na podzim loňského výzvu na svých obrazovkách, v níž hledala odvážné dvojice, které mají vztah k designu, nebojí se tvrdé práce, mají zlaté ručičky a hlavně velkou odvahu. Celkem se přihlásilo do pořadu Jak se staví dům přes 3000 párů z České republiky i ze zahraničí, různých věkových skupin, sourozenecké dvojice i páry stejného pohlaví. Nakonec komise pořadu Jak se staví Dům vybrala 3 páry, které jsou zastoupeny ve všech věkových kategoriích: dvacet let, třicet let a přes třicet let.

Všechny vybrané soutěžní dvojice pořadu Jak se staví dům mají již zkušenosti se stavěním a zařizováním svého domu. Proto lze očekávat i soutěžní rivalitu, kdo bude nejlepším. Vybrané dvojice pořadu Jak se staví dům budou mít nelehký úkol. Za 4 měsíce s finančním přispěním připravit dům k následnému prodeji. Vyhrát pořad Jak se staví dům může ale jen jedna dvojice, a to několika milionovou výhru. Šance na výhru pořadu Jak se staví dům je obrovská!!! Celých 33,3333 %! Od 16. února mají dvojice 4 měsíce na dodělání domu. Soutěžní páry pořadu Jak se staví dům budou mít k dispozici kromě domu, který má 155 metrů čtverečních, 6 pokojů a jednu velkou koupelnu, i 1 000 000 Kč, který mohou na všechny úpravy čerpat. Jak si páry pořadu Jak se staví dům peníze ve svém domě rozdělí, záleží jen na nich. Předpokládá se, že finanční prostředky budou sloužit hlavně k nákupu vybavení a řemeslné práce zůstanou na nich. Kamery Jak se staví dům ale zachytí vše, a divákovi tak neunikne žádná rada při řemeslných pracích nebo také nějaká ta výměna názorů u každého z párů. Pořad Jak se staví dům vychází z předlohy pořadu Jak se staví sen, proto se budeme v každém z dílů věnovat proměnám před a po, divákovi pořadu Jak se staví dům také prozradíme, jak jsme soutěžícím radili, a přidáme i tipy několika odborníků na design.

Každý z párů bude mít po ruce svého patrona či anděla strážného. VIP patroni pořadu Jak se staví dům se ale nebudou jen chodit dívat na stavbu, budou zapojeni i do jednotlivých proměn. Patrony pořadu Jak se staví dům budou Gábina Partyšová, Petr Lesák a Pavel Zuna. Moderátorem Jak se staví dům pak Pavel Cejnar, který již má s tímto typem pořadu své zkušenosti. „Je legrace, že ve mně diváci vidí designéra nebo stavitele, kterým já skutečně nejsem. Obracejí se na mne se žádostí o radu. Musím je zklamat, já ještě nic nepostavil. Ale strašně mne baví pořad o designu a bydlení alespoň moderovat,“ říká se smíchem Pavel Cejnar o pořadu Jak se staví dům.

Čtěte také:

Jak se staví sen – nový pořad o bydlení

Sestava pořadu Jak se staví dům

Soutěžní páry pořadu Jak se staví dům

Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky sleduju ten porad akorat se mi zda trosku nespravedlive jestli ty dva pary ktere nevyhraji odejdou uplne s prazdnou...vzdyt tam taky poradne makali tak aspon neco by dostat mohli ne?
Obrázek uživatelky
profil
Ty jo.Už se zase nemůžu dočkat.Už aby byla neděle- jenom kvuli tomuto pořadu.Líbí se mi ty jejich originální nápady.Ale některé místnosti bych zvládla o sto procent lépe.
Obrázek uživatelky
profil
To je výborný pořad.Koukám se na každý díl.Nejhezčí dům má Libor a Martina.Tu kuchyn udělali na jedničku(i ty další místnosti).Ty se budou mít dobře jestli vyhrajou-2 miliony už mají jistý.Ale přeju jim to-za tu práci si to zaslouží.
Obrázek uživatelky
profil
tenhle porad je zajimavy, znam sice lepsi provedeni od zahranicnich televizi, ale jinak ok. az na toho moderatora, ten je desny.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles