Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je těžší zhubnout nebo skočit padákem?

10. 09. 2009 | Televizní tipy

Lenka je mladá dívka, která svůj boj s nadváhou bude svádět teprve poprvé. Zdá se vám to v dnešním světě plném informací o nejrůznějších dietách skoro nemožné? Někdy je však lepší hubnout jednou a kvalitně, navíc bez zákeřného jo-jo efektu…

Tak proč to nezkusit rovnou s ověřeným týmem odborníku, doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a inženýrem Petrem Havlíčkem? Sledujte pořad Jste to, co jíte ve čtvrtek 10. září ve 21.20 na Primě!

jste-to-co-jite-pani-lenkaLenka Kopecká (22 let) pochází z Hlinska, ale žije a pracuje se svým přítelem Františkem v Praze, v Řeporyjích. Její váha 109 kg jí při výšce 170 cm už začíná opravdu obtěžovat, a proto se rozhodla s přebytečnými kily skoncovat a vrhla se rovnou k odborníkům v Jste to, co jíte. Povede se jí zbavit se nadváhy hned napoprvé a bude mít pevnou vůli při dietě, kterou nikdy nezkoušela?

Hlavním Lenčiným problémem budou nesprávné stravovací návyky – přijít z práce domů, lehnout si k počítači, surfovat na netu a přitom se cpát všemi možnými nezdravými a kalorickými bombami – to asi doktorku Kateřinu a výživového specialistu Havlíčka moc nepotěší… Jak se k tomu asi vyjádří?

Sport je pro Lenku, stejně jako zdravá výživa, také španělská vesnice. Nejraději provozuje tzv. gaučing a ve volných chvílích s přítelem rádi pořádají barbecue party, kde se samozřejmě griluje a nesmí chybět ani různé majonézy a hořčice – ještě je vám záhadou, odkud se berou nadbytečná kila?

Motivace a vysněný zážitek coby jste-to-co-jite-na-zahradeodměna za hubnutí však Lence taky nechybí. Především by se chtěla líbit více svému příteli Františkovi… co takhle zařídit celkovou proměnu vizáže, která partnerovi vyrazí dech? Odměna za statečný boj by ale také neměla chybět, a proto by se měla Lenka připravit na pád z velké výšky na tvrdou zem. Ale nebojte – ještě předtím jí dáme na záda padák a pak rovnou do oblak

Chcete vědět, jak celý hubnoucí boj, přeměna vizáže i seskok padákem dopadne? Sledujte pořad Jste to, co jíte 10. září ve 21.20 hodin na Primě!

Zdroj: Prima

Simbelmine
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
......skocit ne, co kdyby se padak neotevrel
Obrázek uživatelky
profil
tak to bych skočila rádaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Raději bych hubla než skočila padákem. To by byla moje smrt.
Obrázek uživatelky
profil
Taky nemám tu vůli vydržet nejíst když se rodina dlábí dobrotama.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky se někdy ráda podívám. U některých obdivuji silnou vůli, tu já nemám. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles