Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jetix party u řeky si užijí i děti z dětských domovů

20. 06. 2007 | Náctiletá

Na předávání Jetix Kids Awards 2007 se chystají také děti z dětských domovů, které se už těší na neděli 24. června, kdy bude ve 14 hodin odstartována velkolepá Jetix party u řeky v O2 žlutých lázních v Praze – Podolí.


Ocenění na Jetix party udílí již třetím rokem dětská kabelová televize Jetix. Česká vicemiss Lilian Sarah Fischerová, která se intenzivně věnuje charitě, přivede na tuto velkou show 35 dětí z Diagnostického ústavu Dobřichovice. S modelkou Terezou Maxovou zase přijedou děti z dětských domovů, s nimiž její nadace spolupracuje, a také s pěstounských rodin.


Jetix party

Zatímco Lilian bude na Jetix party spolu s dětmi předávat ocenění v kategorii Nejlepší film, Tereza s největší pravděpodobností převezme “dětského Oscara” v ženské části kategorie Osobnost roku.


“Moc se na Terezu Maxovou těším. Setkaly jsme se při finále České Miss a od té chvíle je Tereza mým velkým vzorem. Jsem nadšena, že se nám podařilo spojit síly, abychom mohly děti na Jetix party u řeky přivést. Užijí si tady krásné odpoledne a většina z nich uvidí své oblíbené umělce poprvé na vlastní oči,” řekla Lilian Sarah Fischerová.


Česká vicemiss založila přede dvěma lety nadaci "Slunce dětem". Ta je zaměřena na pomoc handicapovaným a nemocným dětem, jimž pomáhají děti zdravé. Jeden z výtěžků této nadace byl například věnován dětské klinice v Plzni. “Chtěla bych jít podobnou cestou jako Tereza Maxová a pomáhat tak jako ona,” uvedla Lilian Fischerová.


Jetix party

Děti z dětských domovů se stanou na Jetix party svědky netradiční show, během níž zazpívá poprvé před publikem novou verzi své populární Včelky Máji Karel Gott. Uslyší také své další idoly, jako jsou Ewa Farna, superstar Zbyněk Drda či Lucie Vondráčková. Dětem rovněž zazpívají Petra Černocká, kterou mimo jiné proslavila její Saxana, a Monika Absolonová. Bojové umění předvede na Jetix patry mistr freestylu David Stránský a dětské publikum čeká akrobatické vystoupení All Stars Cheerleaders, které slaví úspěchy nejen v České republice ale i na světových turnajích. Jetix party bude moderovat Leoš Mareš, další z dětských idolů.


Děti se také jako první dozvědí, zda v této naprosto ojedinělé anketě dokázala Ewa Farna vyhrát v kategorii Nejlepší zpěvačka, kdo z dvojice Zbyněk Drda a Daniel Landa zvítězil v napínavém souboji o prvenství mezi zpěváky, zda si Lucie Vondráčková odnese ocenění jako nejlepší herečka a například jak si vedl v desetiboji i u dětí stále nejlépe bodující sportovec Roman Šebrle.


Jetix party u řeky se neobejde bez oblíbených postaviček ze seriálů TV Jetix. Děti z dětských domovů se spolu s ostatními pobaví také při nejrůznějších hrách.



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !