Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte 20.3. 2017

20. 03. 2017 | Televizní tipy
Neuvěřitelnou proměnu uvidí diváci ve třetím dílu oblíbeného pořadu Jste to, co jíte. Paní Marcelu z Ostravy zradil manžel, jediným lékem na její smutek se pro ni stalo jídlo. V průběhu dvou let se projedla do stavu, kdy se o její život začaly bát dcery i její maminka. Naštěstí včas zatáhla za záchrannou brzdu a rozhodla se bojovat. Nakonec pokořila všechny rekordy za celou historii tohoto pořadu. Uvidíte již v pondělí 20. března ve 21.30 na Primě.

Marcela Murasová
(41) je maminkou dvou dospívajících dcer. Stále se nemůže vzpamatovat ze zrady svého bývalého manžela, i když jsou už dva roky rozvedení. Nevěru jejího muže odhalila starší, 17letá dcera, která tátu s máminou nejlepší kamarádkou přistihla na chalupě.
Od té doby se Marcela trápí a smutek zajídá, kila tak šla nahoru a ručička na váze ukazuje 133 kilogramů. Kromě váhy má však Marcela i velké psychické problémy. Lidem už nevěří a ven téměř nechodí. Žije jen pro své dcery a její život ji nezajímá. Starší dcera by chtěla, aby máma už začala žít, sama si s ní ale neumí poradit.     

Prodavačka Marcela byla prý vždy štíhlá a atraktivní žena. Bývala také velmi společenská a veselá. To se po rozvodu změnilo. „Máma žije jako důchodkyně. Z práce utíká rovnou domů a zajímá se jen o nás, kočku a psa. Večer kouká na televizi, u toho vypije dva litry kofoly, sní bonboniéru a jde spát. V noci slyším, jak jde zase do lednice. Mám o ni strach!“ říká starší dcera Nikola. Ta se také stala, společně s mladší sestrou a babičkou, největší oporou své maminky v boji s nadváhou.

Zdravotní stav paní Marcely odpovídal zátěži, kterou kila navíc jejímu tělu způsobovala. Více než polovinu jejího těla tvořil tuk, a ani kondice neodpovídala jejímu věku. „Dřív jsem jezdila na kole, ale teď mám takový problém s koleny, že se na něj vůbec neodvážím, a raději sedím doma. Chtěla bych chodit třeba na pilates, ale stydím se v tělocvičně před štíhlými holkami,“ přiznává Marcela. Fitness trenérka Hanka Kynychová jí proto doporučila začít pomalu. K mamince se na každodenní cvičení přidala i mladší dcera.

Po dobu čtyř měsíců, kdy byla paní Marcela pod dohledem všech čtyř odborníků Jste to, co jíte, odvedla velký kus práce zejména s psycholožkou Laurou Janáčkovou. Ta se ji snažila přivést zpět k pozitivním myšlenkám a zejména plánům do budoucna. Z ženy, která se stranila společnosti lidí a utápěla se ve zradě blízkých, se nakonec stala dáma, která k radosti svých nejbližších dokázala zdánlivě nemožné. Po čtyřech měsících vážila o 33 kilo méně!

Do dnešního dne, osm měsíců od začátku natáčení, zhubla paní Marcela 52 kilogramů
a je na váze 81 kilogramů. Historicky je tak nejúspěšnější účastnicí pořadu Jste to, co jíte.

Další díl oblíbené show Jste to, co jíte,
uvidíte již v pondělí 20. 3. 2017 od 21:30 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Paní Marcelu jsem dnes zahlédla na netu a musím uznat,že jí to moooc sluší jak zhubla.Je fakt kočka a moc jí fandím.

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles