MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko na grilu - 6. díl: Co dostanou soutěžící za úkoly, jak si poradí s kritikou i komentáři?

29. 04. 2024 | Televizní tipy
Je tu další týden a s ním se blíží i další díl pořadu Česko na grilu. Co dostanou soutěžící za úkoly, jak si poradí s kritikou i komentáři a kdo miluje pizzu s ananasem? To vše zjistíte už v pondělí 29. 4. ve 21.30 na Primě.

Tomáš Zástěra: „Co to meleš“
je v tomto díle případná otázka. A ne nezdvořilá


Tento díl grilovací show Česko na grilu bude zajímavý po všech stránkách. Soutěžící si budou muset poradit se zajímavým úkolem, který je velikou výzvou, i když to tak na první zadání nemusí vypadat. Kromě toho, že bude zajímavé sledovat Davida s Vierou, jak se snaží krotit své hádky a komunikační styl, což se jim ne vždy daří, dojde na hádky také mezi ostatními. Je vidět, že nervy pracují.

Česko na grilu - 6. díl: Co dostanou soutěžící za úkoly, jak si poradí s kritikou i komentáři?Je znát, že se porotci soustředí na menší počet dvojic. Kritika je někdy poměrně důrazná. Nejvíc ji odnesou Helena a Roman… Jak si s kritikou poradí? A nechají se rozhodit?

VIP hosté, kteří budou hodnotit základní soutěžní úkol, do rozstřelu pošlou tři dvojice. Klára Vytisková i skupina Lake Malawi si umění soutěžících v zásadě pochvalují, pár drobných výtek se ale objeví.

Hvězdným hostem poroty, který bude našim porotcům asistovat při Rozstřelu, bude hvězdný držitel michelinských hvězd Roman Paulus. Jak soutěžícím pomůžou jeho tipy a triky? „Hlavně jsem rád, že jste mě pozvali, uvidíme, jak to dopadne,“ okomentuje svou návštěvu.

Jak to dopadne, koho rozhodí a proč si myslí, že úkol, který chystá Helena a Roman, by v Neapoli neobstál?

Dívejte se už v pondělí 29. 4. ve 21.30 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !