Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdo jinému jámu kopal, sám do ní spadl

25. 03. 2023 | Vaše příběhy

Ve víceúčelové budově, kde jsem pracovala na pozici méně placené administrativní síly, se náhle uvolnila pozice asistentky ředitele. Firma vypisující výběrové řízení sídlila jen o patro výš, než firma, ve které jsem dosud pracovala. Věděla jsem, že ředitel nebyl se svou asistentkou spokojen a rozhodl se ji vyměnit. Nakonec jsem se do výběrového řízení přihlásila i já. Polepšila bych si platově a firma, do jejíchž řad jsem se hlásila, měla lepší renomé, než ta, ve které jsem dosud pracovala.

Připravila jsem se na pohovor a zdálo se mi, že jsem předvedla dobrý výkon. Těšila jsem se, že by mě mohl ředitel kontaktovat s nabídkou. Uběhlo několik dní a opravdu jsem obdržela služební e-mail s hlavičkou pana ředitele. Jeho obsah nebyl ovšem formální a důstojný. Pan ředitel mě v něm vyloženě sexuálně obtěžoval. Vybízel mě k aktivitám, které se příčily jakémukoli pracovnímu vztahu. Mail jsem smazala, ale následovaly další. Ty jsem si už ponechala. Přemýšlela jsem, co mám dělat. Nechat si líbit obtěžující zprávy, nebo se nějak bránit? Nakonec jsem po poradě se svým přítelem kontaktovala policii. Ta prostudovala mou poštu. Hlavička každého ze zaslaných e-mailů nesla jméno firmy i samotného ředitele. A tak byl pan ředitel předvolán. Ten však o ničem nevěděl. „Je to ale váš e-mail,“ udeřili na něj.

Kdepak. V hlavičce byl sice uveden pan ředitel, sám však žádný podobný e-mail neposílal. Rozjelo se vyšetřování. Díky počítačovým odborníkům byl vypátrán počítač, z kterého byly e-maily odeslány. Všechny odesílal jeden jediný člověk. Nebyl jím ale pan ředitel, nýbrž dočasná slečna asistentka. Ta, když zjistila, že je její pracovní místo v ohrožení, vymyslela podobné texty, které mi coby úspěšné adeptce odesílala. Kdo by nastoupil na místo asistentky chlípného pana ředitele? Jen díky tomu, že jsem si to nenechala pro sebe, byl pachatel vypátrán.

Krátce nato jsem nastoupila na svou novou pracovní pozici. Stěhovala jsem se o patro výš a vykonávám asistentku novému panu řediteli. K práci nemám žádné výhrady. Jsem s ní spokojena a pan ředitel má pouze korektní pracovní vztahy se mnou. S platem, pozicí i ostatním jsem velmi spokojená.

 A tak došlo k tomu, že „kdo jinému jámu kopal, sám do ní spadl“.


 čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Kdo jinému jámu kopal, sám do ní spadl:

Kdo jinému jámu kopal, sám do ní spadl
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Super článek
Obrázek uživatelky
profil
Vám vyšla práce a ona dáma se ponížila jak nejvíce mohla .-)
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý článek.Je podivuhodné čeho jsou někteří lidé schopni.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles