Jak si připravit picanhu neboli hovězí květovou špičku či dobroty z kozího tvarohu vám přiblíží naši kuchaři při návštěvě Raspenavy v Libereckém kraji. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Naši kuchaři Ondřej Slanina a Petr Šíma se opět setkávají při putování za vítěznou regionální potravinou a to v Libereckém kraji. Vařit budou v Raspenavě ve Frýdlantském výběžku, konkrétně v Raspenava Distillery. Tato designově laděná palírna je jim známá už jako loňský vítěz regionální potraviny, a tak zde rádi přivítají vítěze té letošní.

Druhou vítěznou potravinou je kozí tvaroh z Kozí farmy Nový Dvůr, který spolu s dalšími výrobky této farmy může být základem pro spoustu receptů. Co třeba plněné ravioli?
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 18. 10. 2025 od 18:25 na ČT1!!
A opakování 22. 10. a 23. 10.!
Zdroj, foto: Česká Televize
Shelly
Chytrá Žena