Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krakora Fashion – nadějné návrhářky představují své modely

26. 06. 2010 | Novinky

Módní návrhářky Lucie Králová a Lucie Kordačová, které vystupují pod značkou Krakora Fashion, ukázaly světu své modely. Mezi krásnými modelkami se objevila také neméně krásná a úspěšná Agáta Hanychová.


Jak charakterizovat samotné modely dvou Lucií? Přírodní barvy, zajímavé střihy a nonkonformí design, to jsou modely Krakora Fashion. Pro představení svých modelů zvolily návrhářky pražský klub Roxy, který byl doslova plný k prasknutí. Hostem večera byl mezi jinými také módní návrhář Libor Komosný, který stejně jako Lucie, studuje na Textilní univerzitě v Liberci.


prehlidkaJeho modely měly nádech světlých a pudrových odstínů, které byly vzácně doplněny tmavější barvou. Nejčastější použité barvy byly především: vanilková, zlatá, béžová či starorůžová. Střihy modelů zdůrazňují krásu ženského těla formovaného do tzv. „přesýpacích hodin“. Jeho kolekci tvoří šaty, overaly, ale také kalhoty.


Módní přehlídku Lucie Králové a Kordačové zahájilo taneční vystoupení se světly. Lucie se ve své kolekci nechaly ovlivnit dílem malíře Josefa Váchaly, kterému imponuje expresionismus, symbolismus a secese. Kolekce jsou tvořeny geometrickými tvary, volánky, řasením a co se týče materiálu, převládá zde polyester, satén, šifon, ale i bavlna a kožešina.


Sama třiadvacetiletá návrhářka dodává: "Tato kolekce je spíš taková ponurá, převládají tmavé barvy a střihy to jen podtrhují."


Kolekce byly vytvářeny přibližně půl roku. Dívky si nejsou jisté, zda budou v magisterském studiu na Textilní univerzitě pokračovat. Chtějí i nadále spolupracovat se značkou Krakora Fashion, díky které pronikly do módního světa. Jejich modely si můžete  zakoupit v některých prodejnách v Liberci a Praze!


Oběma módním návrhářkám přejeme mnoho úspěchů!


Foto: ZEFYR.BIZ

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles