Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prague Fashion Weekend aspiruje na módní událost roku

31. 08. 2010 | Novinky

Móda vstoupí do Pařížské ulice v historickém centru Prahy první zářijový víkend a zážitek to bude zaručeně nezapomenutelný. Nejdelší středoevropské přehlídkové molo uprostřed elegantních secesních domů, špičková, inspirativní móda, účesy plné fantazie, atraktivní doprovodný program, vzrušující atmosféra, očekávaný divácký zájem... Není pochyb, že Praha se 4. a 5. září stane centrem evropské módy.


Ojedinělý projekt Prague Fashion Weekend vzniká pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy, podpory městské části Praha 1, primátora Pavla Béma a organizace Czech Tourism. Nabídne návštěvníkům to nejlepší z dílen tuzemských a světových módních návrhářů i zahraničních značkových butiků sídlících v Pařížské ulici a jejím okolí. 


pavlina-nemcovaŽhavé trendy v účesech jsou inspirované vizemi Wella Professionals, zatímco kreativní líčení zajišťuje společnost MAC. Sobotní i nedělní program začne ve 13 hodin soutěží českých a slovenských designérských talentů New Fresh Style. Po oba dny budou od 14.30 a 16 hodin následovat exkluzivní módní přehlídky. Účast potvrdila i topmodelka Pavlína Němcová.


Vrcholem nedělního programu bude od 17 hodin přehlídka vítěze soutěže New Fresh Style, kterého vybere porota v čele s Liběnou Rochovou (členem poroty bude mimo jiné i světoznámý fotograf Robert Vano). Finalisté soutěže veřejně předvedou své originální kolekce a vítěz získá zájezd do metropole módy – Paříže.


Stylovou moderátorkou Prague Fashion Weekendu bude Lenny Trčková. Vstup na všechny akce je zdarma, módní přehlídky budou navíc střídat originální performance v choreografii Jana Kňourka, o hudbu se postará DJ Lumiere.


muzHana Havelková, jedna z renomovaných návrhářek, jejíž modely během Prague Fashion Weekendu uvidíme, říká: „Každá účast na takové akci je pro mne velkou výzvou. Mám vždy ambici představit se co nejzajímavější kolekcí. Tyhle velké akce, při kterých se v krátkém časovém úseku prezentuje to nejlepší, co v módní branži vzniká, jsou přínosem jak pro samotné návrháře, tak pro módní byznys i pro informovanost veřejnosti.“


Prague Fashion Weekend proběhne 4. a 5. září 


Zdroj: Prague Fashion Weekend.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !