Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kryštof vydal album Srdcebeat

12. 06. 2015 | Novinky
Čekání fanoušků je u konce. Po třech letech od alba Inzerát kapela Kryštof vydal 1.6. 2015 novou desku nazvanou Srdcebeat. Kryštof v rámci vydání alba chystá dva neveřejné klubové koncerty a také výpravný videoklip, který doprovodí nový singl „Ty a já“. Na podzim pak Kryštof vyrazí na velké halové turné.

Kryštof při natáčení ve studiu Sono poblíž Prahy a při mixu a masteringu v New Yorku vsadil na moderní popový zvuk, v němž se prolínají klasické rockové nástroje s dechy a elektronikou. Kapela opět spolupracovala s americkými producenty Yaronem Fuchsem a Idem Zmishlanym. Ten má za sebou práci na albu Handwritten zpěváka Shawna Mendese, které letos patří k nejprodávanějším v USA.

Kryštof vydává album SrdcebeatNechali jsme se ovlivnit věcmi, které se teď v muzice dějí. Asi nejdál jsme došli v písničce Vysněnokrajina. Je pro mě zásadní, i když sound celého alba vlastně neodráží,“ říká zpěvák Richard Krajčo.

Optimismus, euforie, láska i trochu melancholie - to vše skrývá nové album, počínaje úvodní rozjuchanou skladbou „Každé ráno“ a konče vygradovanou baladou „Ty a já“. Nechybí ani titulní „Srdcebeat“, který dobyl česká hudební rádia. Na albu nechybí ani příval energie v balkánském stylu, jak je na albech kapely zvykem; dostal název „Invaze“. V křehkém duetu „Přiznání“ si pak kapela přizvala jako hosta zpěvačku Lenny a Fernanda Saunderse, baskytaristu legendárního Lou Reeda.

Album Kryštof Srdcebeatje dle mého lepší než Inzerát. Je to album, které by obstálo na kterémkoliv místě planety. Silné melodie, moderní zvuk, Richardovo charisma. Kdyby kluci nezpívali v češtině, byla by z nich celosvětová hvězda,” míní producent Yaron Fuchs.

Kryštof album Srdcebeat, které kapela vydává ve spolupráci s Universal Music, je ke stažení v digitálním obchodě iTunes. Deska se okamžitě vyhoupla do čela tamního tuzemského žebříčku. Od 1. června pak bude kromě klasických prodejních míst k dostání také ve všech značkových i partnerských prodejnách T-Mobile, pro zákazníky operátora navíc s více než 20% slevou za 269 Kč.

Klasické CD bude obsahovat deset nových písní, stejně jako vinylová verze. Digitální streaming pak nabídne navíc několik bonusů – „Srdcebeat“ a „Otázky“ (Remixed by Johny Rainbow), „Ty a já“ a „Mou vinou“ v remixech Jirky Buriana.

Do konce června se v televizích a na internetu objeví nový videoklip k baladě „Ty a já“. Výpravný filmový příběh napsala a režírovala Karin Babinská, za kameru se postavil uznávaný britský tvůrce Sam McCurdy. V hlavních rolích gangsterského příběhu se objeví Richard Krajčo a Hana Vagnerová.

Celodenní natáčení v Praze a Berouně měla pod palcem firma Film United v čele s Rickem McCallumem, producentem tří dílů Star Wars. „Rick pomohl Karin s režírováním druhého štábu a docela si to užíval. Naposledy dělal na videoklipu někdy před třiceti lety pro Rolling Stones. Celý jeho tým byl úžasný a vše při natáčení klapalo jak na drátkách, byla to opravdu americká produkce," říká Krajčo.

Kryštof poprvé představí všechny nové písně naživo v červnu na dvou speciálních klubových koncertech, které budou přístupné jen výhercům různých soutěží. První koncert se skuteční 12.6. 2015v Ostravě, druhý o čtyři dny později v Praze. „Fanoušci mají šanci, pokud budou sledovat naše facebookové stránky či si stáhnou naši mobilní aplikaci," podotýkáKrajčo.

Na podzim se pak Kryštof vydá s novým albem na velké halové turné. Začne 19. a 20. října v Ostravě. 23. a 24.10. 2015 Kryštof zavítá do Brna. V Praze se kapela představí 27. a 28. října v O2 Areně, poslední říjnový den se dočká Liberec. Srdcebeat Tour vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích.

Kryštof s sebou vezme na turné dva nadějné tuzemské interprety. Se zpěvačkou Lenny se mohli fanoušci potkat v akustické podobě již na Kryštof Kempech, nyní se předvede s plnokrevnou kapelou. Druhá předkapela Mirai se nedávno představila českému hudebnímu světu singlem Dítě robotí a chystá vydání svého debutového alba.

Kryštof Srdcebeat Tour 2015:


19.10. a 20.10. Ostrava - ČEZ aréna / 23.10. a 24.10. Brno - hala Rondo / 27.10. a 28.10. Praha - 02 aréna / 31.10. Liberec - Home Credit Arena / 3.11. Pardubice - Tipsport aréna

Skupina Kryštof vydala 1.6. 2015 album Srdcebeat


Zdroj, foto: Universal

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Krásnej koncertSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dneska jde dcera s jejím manželem na jejich koncert,vyhráli na ně lístkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles