Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní obměna pánského šatníku

18. 06. 2009 | Pro muže
Téma móda je pro někoho noční můrou, pro jiného velkou životní radostí. Pánové, přiznejte se, že mezi vámi převládají ti, kterým se při pouhém slovu nákupy dělá mdlo a představují si jen to nejhorší; těch, co si rádi vyrazí po obchodech, je menšina. Kdo nerad pátrá po padnoucích kalhotách a sladěném svetru, ten si naštěstí může nechat poradit. Dámy, přichází vaše chvíle! Obrňte se trpělivostí, využijte svého vkusu, přidejte trochu vlastního šarmu a letní obměna pánského šatníku může začít.

Muži jsou sice proslulí svou neochotou poprosit někoho o radu či pomoc, ale v oblasti módy přece jen občas připustí, že ženy se orientují poněkud lépe a mají vytříbenější vkus.móda pro muže A zatímco ženy nakupují průběžně, když je něco zaujme nebo když mají chuť jen tak si něco pěkného koupit, muži chtějí obvykle absolvovat jeden velký nákup a mít na dlouhou dobu pokoj. Takže začneme pěkně od začátku!

Pro letní noci vyberte partnerovi slušivé pyžamo. Vysvětlete mu, že spát se sice dá ve starém tričku a opraných trenýrkách, ale… Chtěl by snad on, abyste vy takto uléhala každý večer po jeho boku?

Potom přijde ráno a s ním výběr oblečení do práce. Ti, kdo nemusejí do kanceláře chodit v obleku, mohou pro běžný pracovní den zvolit letní béžové kalhoty, decentnější tričko – například klasické s límečkem – a lehký pulovr. Dámy mohou být v tuto chvíli nápomocny především s barevnými kombinacemi. „Pokud šatník vašeho partnera vyžaduje větší obnovu, doporučuji nakoupit tak, aby vše ladilo se vším. Ne že bych chtěla muže podceňovat, ale omylem sáhne v rozespalosti do jiné poličky a vaše snaha přijde vniveč,“ radí módní specialistka Jana Šplíchalová. Tečkou jsou samozřejmě boty – zásadní NE platí pro sandály a ponožky, to už ale většina mužů naštěstí pmóda pro mužeochopila. Vkusná, pohodlná, vzdušná obuv neodmyslitelně patří k ležérnímu modelu do práce i na večerní posezení s přáteli.

Pro letní víkendové dny vyberte samozřejmě především oblečení, které bude komfortní. To ovšem nemusí znamenat tepláky či staré kraťasy a tílko! Staré sice mnohdy znamená oblíbené, ale třeba nastal čas na něco nového! Polodlouhé kalhoty, příjemná košile, mikina s kapucí a tenisky a může se vyrazit na výlet.


Co je ale na nákupech s muži vůbec nejhorší?

Dostat je do obchodu a tam v nich ještě probudit
odhodlání něco zkoušet!



Ispiraci Vám přináší Quelle.

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ja to robím prirodzene, ani nie podla ročných období
Obrázek uživatelky
profil
U nás manžel obměˇnuje sám
Obrázek uživatelky
profil
Až jsem se zastyděl. Já nemám problémy do obchoďáků chodit, ale spíš si něco na sebe vybrat, aby to bylo to správné.
Obrázek uživatelky
profil
Tak teď už je s létem konec.A šatník leda tak zimní.
Obrázek uživatelky
profil
manžel také nosí co mu koupím, máme stejný vkus
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles