Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je to vlastně nevěra?

23. 02. 2014 | Vaše příběhy
Vždycky jsem si myslela, že mám skvělého muže, pro kterého je nevěra cizí slovo.
Jenže kam až taková nevěra sahá a co všechno se dá jako nevěra brát?

Jako většina lidí v dnešní době jsme i my pod nadvládou sociálních sítí a internetu. Nemohu říci, že jsme na nich vysloveně závislí, ale nemohu ani říct, že by nebylo dne, kdy bych nešla k počítači ať už za účelem zkontrolovat e-mailovou schránku, podívat se na Chytrou Ženu a nebo když mám spoustu času a zrovna není do čeho takzvaně „píchnout“, tak si v takové chvíli jdu i třeba jen zahrát na internetu nějakou hru.

Podle mého mínění jsou ale přeci jen sociální sítě takové malé velké nutné zlo. Od chvíle, kdy si můj manžel založil na jedné takové nejmenované sociální síti profil, začala jsem mít pocit, jako by to byl najednou někdo úplně jiný, začal být uzavřený, protivný a když jsem se ho na něco zeptala, tak mluvil stroze, pokud už vůbec nějak odpověděl.
Najednou když byl doma, tak si začal vypínat telefon, dokonce si dal na telefon PIN kód a s telefonem chodil dokonce i do vany. V tu dobu jsem začala mít podezření, jestli někoho nemá, a jelikož nejsem typ člověka, který chodí dlouho okolo horké kaše, tak jsem se ho na rovinu zeptala, on na mě okamžitě vyjel, že jsem paranoidní. Asi jsem tomu chtěla věřit a tak jsem se s touto odpovědí spokojila.

je to nevěra ?Ale co čert nechtěl, asi před třemi týdny přišel domů opilý natolik, že si telefon zapomněl vypnout, respektive usnul dřív, než se k tomu dostal, a když mu přišla už asi pátá SMS, tak já jako typická zvědavá ženská jsem si ty SMS přečetla, jenže jaký byl můj šok, když jsem zjistila, že to není ani z práce, ani od kamarádů nebo od jeho příbuzných, ale od nějaké ženské, které on psal, jak mu chybí, o dalším obsahu se nemusím myslím ani rozepisovat, myslím, že si to každá z Vás umí představit. Ráno, když vystřízlivěl, tak jsem na něj uhodila, ale on stále zapíral, že prý si od něho psal kamarád v hospodě, ale já vím, že ten dotyčný má paušál, ale řekla jsem si dobře, já najdu důkaz, jak to bylo.

Před týdnem se mi moje trpělivost vyplatila, na manželově FB profilu jsem našla zprávy, jak si píše s různými ženami, ano, ne jen s jednou, ale s několika. Dokonce po té jedné chtěl i poslat fotky, no zřejmě nešlo jen o obyčejné fotky.

Každopádně jsem pod tíhou tohoto zjištění měla pocit, že se zhroutím, v tu chvíli jsem věděla, že naše manželství je u konce, jenže ono to není tak jednoduché, máme syna a on je na manželovi závislý, je to takový tatínkův mazánek.

S manželem jsme se nakonec dohodli, že spolu zůstaneme, alespoň do té doby, než náš syn z toho všeho bude mít trochu rozum a pak se v klidu rozvedeme. Bohužel já bych se synem sama se svým mizerným platem byt neutáhla a k nikomu jinému bych neměla kam jít.
Manžel stále tvrdí, že psát si s někým není nevěra, ale podle mě je to hodně, hodně blízko!
Nemohu říci, že by se nám nezačal zase naplno věnovat, to ano, ale jak dlouho mu to asi vydrží? Už mu nevěřím a nevím, zda ještě někdy budu, jelikož moji důvěru v jeho osobu pošlapal svou lhostejností a lásku zničil špatným chováním.

Taky si myslíte, že to je ve své podstatě nevěra????

Nsgirl88 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ráda jsem si přečetla, ale já s mojí povahou bych mužův mobil nechala ležet, kdyby přišlo i padesát SMS..u nás jsem spíše já, kdo je virtuálně nevěrný.. trávím hodně času na Chytré ženě... muž trošku i žárlí, dříve jsem trávila více času s ním, ne s noťasemSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já dostala od syna PC, když byl manžel hodně nemocný, jsem dřív samouk, prvně jsem posílala po netu jen tajenky křížovek, nikdy dokud manžel žil, jsem si netroufla na nic jiného. manžel zemřel a já objevila chat, seznámila jsem se se spoustou lidí, prima i méně prima a když jsem na chatu, většinou jsme tam 4-5 žen a ohromně si rozumíme, ale přemýšlím, co by řekl manžel tomu, že se vybavuji na chatu. Jsem si jistá, že by tím nadšený nebyl, zrovna tak bych nebyla nadšená já, i
když bych věděla, že rozhodně nebudu nevěrná, nebyl by nevěrný ani manžel,přesto by se mi to nelíbilo. Ale už jsem tu viděla pár lidí, kterým se rozbilo dlouholeté manželství, také jsem viděla pár lidí, kteří tu našli nový perfektní vztah. Ale ti lidi už sem za námi nechodí. Ono ani v životě nevíte kdy koho kdo potká a jak to dopadne. Přeji ti hodně štěstí a ať se to urovná k oboustrané spokojenosti
Obrázek uživatelky
profil
Jo,život je složitý,nevěra tam snad asi neni,ale prst nahoru,prasklina tam je.Teď je vše na vás,zda to ustojíte.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pokud manžel začne zanedbávat rodinu kvůli virtuálnímu vztahu, je něco špatně. V tomto případě už to možná nevěra vlastně je. Důležité pro vztah je umět zcela odpustit. Mimochodem, manžela, který chodí domů opilý, toho bych asi za skvělého manžela nepovažovala, bez ohledu na věrnost nebo nevěru.
Obrázek uživatelky
profil
Je evidentně vidět,že hledal "dobrodružství" s jinýma ženami.Doma asi jim to moc "neklapalo".
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles