Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Májový koktejl u českých návrhářek

19. 05. 2008 | Pro ženy
Májový koktejl pro všechny příznivce české originální módy chystá ve čtvrtek odpoledne 22. května šest originálních butiků v centru Prahy.
Akci pořádá Czech Fashion Centre (CFC), volné společenství českých návrhářek, jejichž butiky se nacházejí v „magickém trojúhelníku“ mezi Josefovem, Staroměstským a Václavským náměstím.

„Chuť podniknout zase něco společně a mimořádně krásné květnové počasí nás vedly k tomu, abychom otevřely dveře našim stálým klientkám i všem ženám se zájmem o českou autorskou módu,“ říká Ivana Follová (if…), Hana Havelková (HH), Taťána Kováříková (TATIANA), Martina Nevařilová (Navarila-design), Alexandra Pavalová a Ivana Šafránková (Timoure et group) a Hana Stocklassová (BOHÉME).

májový koktejlNáplň koktejlu bude tak rozmanitá, jako je dámská móda, kterou jednotlivé značky nabízejí. Návrhářky chystají pro příchozí kromě aktuální kolekce pro jaro a léto 2008, také osvěžující nápoje, luxusní dárečky, vizážistku v akci, nabídku modelů od spřátelených návrhářů i slevy pouze pro tento vyjimečný den - 15-20 %. Jedinečná je i možnost osobních konzultací s oděvními designérkami, které budou na koktejlu osobně přítomny.

Czech  Fashion Centre (CFC),  založené v srpnu 2006, je volné společenství předních českých návrhářek s obchody v centru Prahy, z nichž každá má svůj osobitý styl  a vlastní způsob prezentace. Hlavním důvodem vzniku CFC bylo upozornit zákazníky, ale také návštěvníky Prahy na velkou koncentraci originálních českých butiků v samém srdci Starého Města, kde tak vznikl jakýsi módní district, podobně jako v jiných světových metropolích. CFC zahrnuje špičkovou módu s autorským otiskem – tvorba návrhářek sahá od malých oděvních sérií až po zakázkové šití jedinečných modelů, které si zákaznice objednávají podle svého přání, typu i stavu bankovního konta. Hlavním cílem CFC je společná propagace pražské módní čtvrti. „Jakmile zavítáte k jedné z nás, můžete snadno navštívit i všechny ostatní,“ říkají návrhářky, které vydaly společné propagační materiály s plánkem a adresami všech butiků CFC.

májový koktejlmájový koktejl


















májový koktejlmájový koktejl


















májový koktejlmájový koktejl



















Zdroj: www.czechfashion.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
takovy oblecenii se mii libi moc
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles