Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Maminkám velké díky!

4. 05. 2022 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Maminku má každý jen jednu. A každá maminka bez výjimky si zaslouží poděkování za vše, co pro rodinu dělá. Druhou květnovou neděli máte příležitost obdarovat maminky drobností, která zaručeně vykouzlí úsměv na rtech.


Kde sehnat inspiraci?


S Albi na Den matek zaválíte. Pomůže vám k tomu kolekce dárků s nápisem „Nejlepší máma na světě“. Vy to víte, ale vědět by to měla i ona. Nakombinujte si je podle potřeby. Stále oblíbená jsou i klasická papírová přání s věnováním. V Albi si můžete vybrat z různých květinových designů. A nezapomeňte k blahopřání přidat sladkou pusu!

Svíčka pro mámu


Provoněné dny i večery


Milovnice svěžích vůní jistě potěší středně velká svíčka Heart & Home v neotřelém spojení bergamotu, citrónu a sladkého pižma. Díky vosku vyrobeného ze sójových bobů je šetrnější k životnímu prostředí a zároveň netoxická. Vydrží hořet až 30 hodin, ale parádu udělá i jako prázdná – její elegantní sklenice jistě zútulní každý interiér.


Svíčka pro mámu – střední, 279 Kč



Skvělá parta pro relax


Veselé ponožky s hravým designem zažívají boom a s oblibou je nosí i manažeři. Ty od Albi mají decentní srdíčkový motiv a navíc jsou vyrobené v České republice. Zbožňuje vaše maminka čaj? Pak jí darujte kvalitní sypaný a k tomu rovnou srdíčky zdobený hrnek s věnováním. Pohodovou chvilku u šálku s nohama v teple dotáhnou k dokonalosti mandle v čokoládové polevě obalené skořicí.
Skvělá parta pro relax














Ponožky máma, 199 Kč
Sada hrnku s čajem máma, 249 Kč
Mandle v čokoládové polevě máma, 129 Kč



Papírová klasika


Řekněte mamince, co pro vás znamená, to největší klasikou ze všech: papírovým přáním v něžných barvách. Ať už se rozhodnete připsat k němu vlastní text, nebo si zcela ponecháte jeden z předtištěných, upřímná slova pohladí po duši.
přání ALBI















Přání – Nejúžasnější mamince, 39 Kč
Přání – Mamince s láskou, 59 Kč
Přání – Milá maminko, 49 Kč


kolekce Albi Crafts



Extra tip pro všechny


Co každá maminka ocení nejvíc? Když může se svými dětmi strávit příjemné chvíle, třeba u tvoření. Ušijte si spolu roztomilého ledního medvídka se sadou Nejlepší kamarád – Lední medvídek z kolekce Albi Crafts. Medvídek má i srdce, takže ho můžete s láskou darovat dál. Určitě z něj budou mít radost nejen maminky, ale také babičky. Hračka roku 2021 v kategorii Dívčí hračky, od 8 let.


Albi Crafts Nejlepší kamarád – Lední medvídek, 499 Kč




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Maminkám velké díky!:

Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
Maminkám velké díky!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !