Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masáže kojenců

23. 02. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Masáže kojenců
Autor: Bruno Walter, Heidi Velten
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2010
Vázaná vazba
Počet stran: 128 str.
Cena: 229 Kč


Dopřejte svým malým dětem kouzlo masáže a příjemného doteku. Naučíme vás ty správné techniky a pomocí 80 názorných fotografií si osvojíte vlastní postup a provedení. Tuto celobarevnou publikaci jistě ocení nejen rodiče, ale i profesionální pracovníci a lektoři výukových kurzů. V knize najdete:


obal-knihy

- Reflexní zóny
- Rovnováha a rytmus
- Vůně, barvy a hudba
- Říkanky a písničky


O autorovi:

Heidi Velten pracovala mnoho let jako novinářka v tisku a v televizi. Na základě studia publicistiky a obzvláště pedagogiky a psychologie se její zájem soustředil na témata související s rodinou. V roce 1995 založila fotografickou agenturu „Kunterbunt“. Dnes pracuje jako novinářka, autorka a fotografka.


Bruno Walter je lektor, odborný autor, učitel jógy a přednáší na univerzitě. Je vedoucím a koordinátorem Institutu Bruno Walter ve městě Kempten. Na základě dlouholeté činnosti, vzdělávacích kurzů, studia a pobytu v Indii rozvinul tradiční formu masáže kojenců, a našel tak novou, vlastní cestu.


Tuto knihu Masáže kojenců koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

Zdeničkaa
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nejen nám dospělým pomůžou masáže Smajlík kterou jsou navíc velmi příjemné..tak i našim malým miláčkům..jsem pro všema deseti nejen jako masérka ale i mamča..
Obrázek uživatelky
profil
je to skvělá knížka, mám jí od tý doby co se malá narodila, není to o tom že by dítě potřebovalo masírovat když má nějaké problémy, ale masáž je dobrá i na uklidnění a vytvoření vztahu mezi dítětem a matkou už od nejútlejšího věku.
Obrázek uživatelky
profil
Určitě to bude zajímavá kniha, dcerka neměla nikdy žádné potíže jak se u některých dětičkách doporučuje třeba kvůli nožičkám ale od narození jsem věnovala dost času po koupání jí masírovat už jenom pro to jak byla spokojená a jak si libovala a nechala se jemně masírovat , moc se jí to zamlouvalo a byla jako miminko po masážích klidná a usměvavá.Dnes jí jsou 4 roky a stále , né už denně masírujeme a moc si to užívá (O:
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles