Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé

27. 06. 2018 | Úspěšní lidé
Herečku Michaelu Kuklovou vám jistě nemusíme představovat. Aktuálně ji mimo jiné můžete vidět také v Divadle Kalich, kam se letos v květnu vrátila po několikaleté přestávce do hlavní role Elišky v muzikálu Tajemství. Jak její návrat do této role probíhal, se můžete dočíst v následujícím rozhovoru.

Máš za sebou po několikaleté pauze návrat do hlavní role v muzikálu Tajemství. Jak sis svou „obnovenou premiéru“ užila?
Michaela Kuklová: Všechna tři představení měla standing ovation, muzikál dokázal dojmout i mého syna, přitom jako by zmizel čas, po který jsem v téhle roli na jevišti nestála. Byla jsem plná krásných emocí, dojmů a radosti.

Byl pro Tebe návrat do představení velká „vzpomínaná“, nebo sis Tajemství nijak zvlášť oživovat nemusela?
Michaela Kuklová: V Tajemství jsem s přestávkou hrála sedm let, takže ho mám pod kůží. Stejně jsem ale potřebovala mít jistotu, a tak jsem si texty poctivě zopakovala.  

Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivéJaké jsou Tvé dojmy z nového nastudování a nových kolegů? Změnilo se toho proti původní verzi mnoho? Je něco, co Tě v novém nastudování překvapilo?
Michaela Kuklová: Změn je minimálně a byly natolik nepatrné, že nebyla potíž se přizpůsobit. Ohledně nových kolegů, je znát, že Mirjam Landa ví, co chce, takže alternace přesně přebírají charaktery postav, které fungovaly při premiéře v roce 2005. Bylo by na škodu je měnit.

Váhala jsi, jestli máš nabídku k návratu do role Elišky přijmout, nebo jsi měla hned jasno?

Michaela Kuklová: Role Elišky pro mě byla něčím osudová a stala se srdeční. Dodnes si myslím, že mě jistou dobu držela při životě a že mi přinesla to nejcennější, mého syna. Když Elišku začala hrát v obnovené premiéře Markéta Procházková, byla jsem už šťastná a všechny potíže byly za mnou. Byla jsem ráda, že Tajemství může přinést štěstí zase dalším lidem. Ale v duchu, jak syn rostl, mi bylo líto, že mě v té roli neuvidí. Bylo to vlastně moje tajné přání, ačkoliv jsem si vůbec nepřipustila, že by se mohlo splnit. Takže jsem neváhala ani vteřinu.

S návratem do muzikálu Tajemství vlastně souvisí také Tvůj návrat na prkna Divadla Kalich. Jaký máš vztah k tomuto divadlu? Vyhovuje Ti jeho komorní atmosféra, nebo máš raději větší scény?  

Michaela Kuklová: Jsem sice zvyklá hrát v jakkoliv velikém prostoru, ale mám ráda komornější scény. Když herec nemusí mluvit příliš nahlas, může pak využívat všech barev svého hlasu, což postavu vždycky obohatí.

Muzikál Tajemství se odehrává v magické atmosféře a dotýká se i duchovna. Jaký je Tvůj postoj k duchovním tématům?
Michaela Kuklová: Vždycky mě tato témata lákala. Záhady, duchové, život po životě, osud… Tajemno je samo o sobě přitažlivé. Myslím, že pro většinu lidí.

Zdroj, foto: Divadlo Kalich



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé:

Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé
Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé
Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !