Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé

27. 06. 2018 | Úspěšní lidé
Herečku Michaelu Kuklovou vám jistě nemusíme představovat. Aktuálně ji mimo jiné můžete vidět také v Divadle Kalich, kam se letos v květnu vrátila po několikaleté přestávce do hlavní role Elišky v muzikálu Tajemství. Jak její návrat do této role probíhal, se můžete dočíst v následujícím rozhovoru.

Máš za sebou po několikaleté pauze návrat do hlavní role v muzikálu Tajemství. Jak sis svou „obnovenou premiéru“ užila?
Michaela Kuklová: Všechna tři představení měla standing ovation, muzikál dokázal dojmout i mého syna, přitom jako by zmizel čas, po který jsem v téhle roli na jevišti nestála. Byla jsem plná krásných emocí, dojmů a radosti.

Byl pro Tebe návrat do představení velká „vzpomínaná“, nebo sis Tajemství nijak zvlášť oživovat nemusela?
Michaela Kuklová: V Tajemství jsem s přestávkou hrála sedm let, takže ho mám pod kůží. Stejně jsem ale potřebovala mít jistotu, a tak jsem si texty poctivě zopakovala.  

Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivéJaké jsou Tvé dojmy z nového nastudování a nových kolegů? Změnilo se toho proti původní verzi mnoho? Je něco, co Tě v novém nastudování překvapilo?
Michaela Kuklová: Změn je minimálně a byly natolik nepatrné, že nebyla potíž se přizpůsobit. Ohledně nových kolegů, je znát, že Mirjam Landa ví, co chce, takže alternace přesně přebírají charaktery postav, které fungovaly při premiéře v roce 2005. Bylo by na škodu je měnit.

Váhala jsi, jestli máš nabídku k návratu do role Elišky přijmout, nebo jsi měla hned jasno?

Michaela Kuklová: Role Elišky pro mě byla něčím osudová a stala se srdeční. Dodnes si myslím, že mě jistou dobu držela při životě a že mi přinesla to nejcennější, mého syna. Když Elišku začala hrát v obnovené premiéře Markéta Procházková, byla jsem už šťastná a všechny potíže byly za mnou. Byla jsem ráda, že Tajemství může přinést štěstí zase dalším lidem. Ale v duchu, jak syn rostl, mi bylo líto, že mě v té roli neuvidí. Bylo to vlastně moje tajné přání, ačkoliv jsem si vůbec nepřipustila, že by se mohlo splnit. Takže jsem neváhala ani vteřinu.

S návratem do muzikálu Tajemství vlastně souvisí také Tvůj návrat na prkna Divadla Kalich. Jaký máš vztah k tomuto divadlu? Vyhovuje Ti jeho komorní atmosféra, nebo máš raději větší scény?  

Michaela Kuklová: Jsem sice zvyklá hrát v jakkoliv velikém prostoru, ale mám ráda komornější scény. Když herec nemusí mluvit příliš nahlas, může pak využívat všech barev svého hlasu, což postavu vždycky obohatí.

Muzikál Tajemství se odehrává v magické atmosféře a dotýká se i duchovna. Jaký je Tvůj postoj k duchovním tématům?
Michaela Kuklová: Vždycky mě tato témata lákala. Záhady, duchové, život po životě, osud… Tajemno je samo o sobě přitažlivé. Myslím, že pro většinu lidí.

Zdroj, foto: Divadlo Kalich



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé:

Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé
Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé
Michaela Kuklová: Tajemno je samo o sobě přitažlivé
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles