Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Dvě dámy v nejlepších letech

11. 02. 2010 | Televizní tipy

Sabina Laurinová bude v dalším díle pořadu Mladší o pár let provázet na cestě k vitálnějšímu vzhledu hned dvě dámy – Gabrielu Westfálovou a Martinu Radovou. Spojuje je podobný osud – obě na sobě cítí změny už od porodu, pomýšlejí na plastické operace a přály by si najít partnera.


Gabriela už si na několika renomovaných klinikách zjišťovala, kolik by do sebe asi měla investovat. Byla dokonce připravena vzít si na zákroky půjčku. Přitom sami odborníci z pořadu Mladší o pár let si ji vybrali právě proto, aby dokázali, že i drobné úpravy dokážou navrátit unavené ženě tu správnou jiskru.


mladsi-o-par-letKromě Gabriely se odborníci budou zabývat také přeměnou Martiny z Chomutova. Ta se coby svobodná matka šestiměsíčního dítěte ani na chvíli nezastaví, což se projevuje i na jejím vzhledu. Ztrhanost prozrazují už na první pohled povadlá oční víčka.


Obě dámy žijí bez mužné životní opory, a tak nezastírají, že do pořadu Mladší o pár let přicházejí s touhou po šťavnatějším vzhledu, který jim přiláká vhodného partnera.


Držet palce dvěma svobodným maminkám mohou diváci již ve čtvrtek 11. února od 21.10 na Primě!

 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mladší o pár let - Dvě dámy v nejlepších letech:

Mladší o pár let - Dvě dámy v nejlepších letech
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !