Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Objevte kouzlo nakupování módy po internetu

19. 03. 2008 | Pro ženy
Milujete kvalitní módní oblečení renomovaných značek, boty, doplňky všeho druhu ale ta cena...

Mám ráda takové věci ne proto, že jsou značkové, ale že jsou kvalitní a v současné uspěchané době leccos vydrží. Někdy je mi ale líto, nebo si nemůžu dovolit dát několik tisíc za tričko, ba dokonce desítky tisíc za kompletní outfit, abych se módně oblékla od hlavy až k patě.

Pokud jste na tom stejně jako já, rozhodně si zamilujete slovo OUTLET - tedy, pokud jste tak už neučinila. Sortiment nejrůznějších značek zde naleznete ve zcela jiných cenových relacích. Sleva až několik desítek procent se opravdu pozná.

Můjoutfit – móda na internetu Jak je to možné? Renomované firmy velmi rychle obměňují své kolekce. Z toho důvodu na konci každé sezony vyřadí krásné a stále ještě módní zboží, které je možno koupit v butiku zaměřeném právě na prodej outletového oblečení.


A proč nakupovat
právě na internetu?


Jako každá věc, i nakupování na internetu má svá pro a proti. Jaká mohou být ta „pro“? Módní butiky a známé firmy, o kterých stále čteme, mají své obchody pouze ve velkých městech. Jak ale může být tato móda dostupná ženám, které nebydlí v metropoli, ale přesto se rády módně a trendy oblékají?

Můjoutfit – móda na internetu Můjoutfit – móda na internetu


















Internetový butik může mít své kouzlo i pro moderní pracovně velmi vytíženou ženu. Po celém dni stráveném v kanceláři mezi mnoha lidmi, jedna obchodní schůzka následuje další se Vám možná už nechce jít do obchodního centra a probírat se mnoha a mnoha ramínky, na kterých jsou samé krásné věci. Ale co když zrovna nejste naladěna na to, abyste si vychutnala nakupování a rozhodla se co se Vám líbí si obléknout?

Můjoutfit – móda na internetu Tak ráda byste už byla doma! A pak přijde ten okamžik – konečně jste doma, můžete se pohodlně obléknout do svého domácího oblečení, uvařit si dobrý čaj, všechen stres nechat za dveřmi. Pohodlně se usaďte, zapněte monitor a pak už jen stačí listovat a prohlížet si obrázky. A když se Vám nějaký líbí? Stačí jen kliknout… a jedinečný módní kousek je Váš!

Anebo nemusíte být doma… Představte si dlouhý den v kanceláři, ráda byste si udělala radost, i v tento moment stačí jen listovat a listovat a třeba najdete to, po čem už tak dlouho toužíte… Možná Vám teď začne hlodat v hlavě pochybnost - „ a co když mi vybraný obleček nebude?“, „co když materiál nebude příjemný“?... pak není nic jednoduššího, než vybraný kousek vrátit zpátky… Je to jen o to „poprvé“…


A pokud jste internetovému nakupování již podlehla,
pak zbývá jen říci „vítejte mezi námi“.



Zdroj: www.mujoutfit.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Sestra si objednala a musim rict ze ji prisly moc hezke hadriky..nelenila jsem a hned jsem si objednala..doporucuji.
Obrázek uživatelky
profil
Tohle není zrovna můj styl...
Obrázek uživatelky
profil
Jelikož nemám míry 90-60-90, tak je pro mě obrovskou nevýhodou, že si oblečení nemůžu vyzkoušet. Já vím, můžu ho přeci vrátit, ale s tím nemám dobré zkušenosti - byl vždy nějaký problém. Zůstanu u kamenných obchodů, kde si vždy nějaký kousek najdu. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsou tu super věci určitě si vyberu dík
Obrázek uživatelky
profil

Musím říct,že svetříky,které jsem si objednala,se líbily nejen kolegyním v práci..SmajlíkNepoznaly,že jsou ze sekáče,takže to určitě nebude poslední objednávka..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles