Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2008

21. 12. 2007 | Horoskopy

Každý týden Vám přínášíme aktuální týdenní horoskopy a každých 14 dní pak erotické horoskopy. Horoskopy pro Vás připravují astrologové Vít Kuntoš a Pavel Hanzal - www.astroweb.cz.



HOROSKOP 2008
- BERAN 21.3.- 20.4.

Obecně
Nepodaří se vám úplně vkročit do nového roku pravou nohou. Přesto vás v první polovině roku bude bezpečně provázet vaše intuice, na kterou se budete moct spolehnout. Začátek května vám přinese do cesty zajímavou změnu. Vaše léto nebude tak žhavé, ale o to víc bude klidnější a pohodové. Začátek podzimu bude ideální ke splnění vašich přání, budete mít na to zvládnout cokoliv. Konec roku přinese lehčí deprese.

Vztahy
Počátek roku bude pro dlouhodobé vztahy velmi příznivý. Budete schopní vycítit, co se ve Vašem partnerovi odehrává. Proto si s ním budete blízko. Vyhněte se tendenci manipulovat s partnerem. Na konci dubna mají nezadaní velkou šanci na seznámení. V létě se vám budou vyhýbat oblíbené vášnivé letní románky. Konec října pro změnu přeje uzavření manželského svazku.

Práce
Zkuste si nejdříve zamést před vlastním prahem a dát si všechny pracovní záležitosti do pořádku. Nad vaším nadřízeným mávněte rukou a nenechte se jím zbytečně rozčilovat. Pomalu se chystejte, neboť v létě se dostanete ke slovu a budete moct ukázat, co ve vás je! Nic se ale nemá přehánět, proto se s blížícím podzimem raději držte zpět.

Zdraví
Nenechte se příliš stresovat, jinak se mohou ozvat slabiny vaší nervové soustavy. V zimě si dávejte pozor na zlomeniny!

Čtěte také horoskop pro znamení BERAN pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - BÝK 21.4. – 20.5.

Obecně
Nenechte se zmýlit depresivním pohledem na svět, počátek nového roku totiž pro vás bude plný štěstí! Štěstěna vám bude nakloněna a pokud budete přistupovat k vašim záležitostem seriózně, štěstí bude korunováno úspěchem. Máte šanci ledacos změnit ve vašem životě k lepšímu. Léto už ale může přinést větší dávku problémů. Na konci podzimu budete mít výraznou příležitost prosadit se.

Vztahy
Příjemná atmosféra a fungující vztah vás provedou přes práh nového roku. První polovina roku bude pokračovat v duchu klapajícího vztahu. Budete mít v sobě velké množství sexuální energie. Nezadaní mohou velice snadno zapůsobit na svůj dlouhodobý objekt zájmu. Jinak se snažte na svůj vztah nekoukat růžovými brýlemi a nenechat se unášet mylnými fantaziemi.

Práce
I do práce se vrhnete s novým rokem s vervou a díky tomu hladce dosáhnete svého! Povýšení na sebe nenechá dlouho čekat. Počátek léta spíše varuje před náhlými rozhodnutími, zkuste o všem v klidu zauvažovat. Od konce léta budete moct veškeré plány snadno zrealizovat.

Zdraví
Věnujte pozornost vaší stravě, protože právě žaludek bude letos o něco oslabený.

Čtěte také horoskop pro znamení BÝK pro tento týden a erotický horoskop) na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - BLÍŽENCI 21.5. – 21.6.

Obecně
Počátek února vám přinese obrovské množství inspirace a nápadů, které mohou nasměrovat vaše další počínání. Mohou být též zdrojem výrazných životních změn. V létě budete hodně přecitlivělí a budete nepřiměřeně reagovat na podněty. Zpomalte trochu. Srpen přinese alespoň na chvíli vašim dnům klid a soustředěnost. I konec roku bude podpořen konstelacemi, které jsou zdrojem radosti, štěstí a úspěchů.

Vztahy
Vztah bude plný harmonie a porozumění. Alespoň zpočátku roku. Květen varuje před unáhlenými kroky, vyvarujte se též konfliktů s partnerem. Ke konci roku značně poroste váš sexuální náboj, což ocení nejen váš partner, ale i vaše okolí. Okruh obdivovatelů se kolem vás rozšíří, proto budete vystaveni riziku nevěry.

Práce
Pokud plánujete učinit ve vašich pracovních otázkách razantní změny, využijte k tomu konec března. Může dojít k zajímavým a nečekaným posunům. V květnu budete nervózní a díky tomu si snadno zkomplikujete život zbytečnými chybami. Ohledně podzimu musí naopak zaznít varování, abyste se vyhnuli konfliktu s vašimi nadřízenými. Ani lehkomyslný přístup k práci nebude to pravé.

Zdraví
Rok 2008 vás potrápí v oblasti dýchacích cest – pozor na nachlazení, mohla by se trošku protáhnout.

Čtěte také horoskop pro znamení BLÍŽENCI pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - RAK 22.6. – 22.7.

Obecně
Březen roku 2008 pro vás bude přílivem energie, kterou můžete investovat do všech oblastí vašeho života! Léto bude pro změnu vhodné k ujasnění si vašich mezilidských vztahů. Je to ten pravý moment, kdy si můžete s okolím vše vyříkat. Konec léta bude mimořádně příjemným obdobím, kdy si budete užívat života plnými doušky. Díky tomu vstoupíte do závěrečné části roku s úsměvem na tváři.

Vztahy
V dubnu budete oplývat nadšením a energičností, přinesete do vztahu nový impuls. Vašemu vztahu se bude nejvíc dařit v létě. S partnerem budete trávit většinu vašeho času a klapající vztah vás bude příjemně hřát. Tento čas je ideální pro seznamování pro nezadané zrozence.

Práce
V první polovině roku vás jen tak nic nerozhodí, budete se schopní poprat s jakýmikoliv úkoly. V červenci vám bude výjimečně dobře fungovat komunikační úroveň, proto je tento měsíc ideální pro důležité pracovní schůzky.

Zdraví
Mohou vás potkat drobné úrazy. V případě nepozornosti vás může potkat i zlomenina. V letním období se vyhýbejte slunečnímu žáru. Přeci si nechcete potykat se spáleninami!?

Čtěte také horoskop pro znamení RAK pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - LEV 23.7. – 23.8.

Obecně
Do nového roku vstoupíte v očekávání změn. A hvězdy vám tyto změny umožní! V dubnu budete mít velké šance – měli byste snadno dosáhnout všeho, co si umanete. Počátkem léta už se tolik dařit nemusí. Málo co vás bude těšit a proto budete na svoje okolí nepříjemní. Přestože se jedná jenom o přechodné období, které podzim zpříjemní optimistickou náladou a dobitými baterkami, na konci roku se objeví zádrhely.

Vztahy
Vaše vztahy se dostanou ke slovu především v průběhu léta, kdy budete mít neodolatelné charisma. Budete obletovaní, což vašemu egu udělá velkou radost. Pozor si však dejte na to, abyste neodolali případným pokušením. Nevěra by mohla mít ve vašem jinak fungujícím vztahu fatální následky.

Práce
Přelom jara a léta je ideální k tomu, abyste se vrhli do dlouho odkládaných povinností. Ničeho se nebojte, budete natolik silní, že si se vším hravě poradíte! Pamatujte si, že byste to s pracovními povinnostmi neměli přehánět, jinak se mohou projevit zdravotní následky. Začínající podzim vás podpoří. I kdyby se objevily problémy, nebude nic, co by vás mohlo převálcovat.

Zdraví
Zdravotní komplikace se mohou objevit v oblasti močových cest či ledvin.

Čtěte také horoskop pro znamení LEV pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - PANNA 24.8. – 22.9.

Obecně
Pro začátek roku doporučuji něco, co pro vás není úplně přirozené – zkuste méně přemýšlet, ale víc spoléhat na hlas vaší intuice. Snažte se pochopit, co se odehrává uvnitř lidí kolem vás. Budete tak i schopní vycítit případná nebezpečí, která vás mohou v průběhu dalších měsíců potkat. Ke konci léta se nebudete cítit ve své kůži, máloco vám půjde od ruky tak, jak jste zvyklí.

Vztahy
Všeobecně se dá říct, že vás příliš vášní v průběhu celého roku 2008 nepotká. Budete se držet spíš zpátky. Na druhou stranu vás čekají konstelace příznivé pro vztahy dlouhodobého charakteru! Případné zátěžové zkoušky čekají váš vztah v květnu a srpnu.

Práce
Využijte pro vaši kariéru netradiční nápady, kterými budete oplývat v první polovině příštího roku! Nestyďte se předvést, co se ve vás skrývá! Nicméně ta hlavní šance k prosazení se vás čeká až později. Konkrétně kolem srpna budete mít šanci skloubit váš potenciál s houževnatostí v mix zaručující úspěch a pracovní posun.

Zdraví
Nicméně určitě to s tou vaší pověstnou pracovitostí nepřehánějte. Zdraví máte jenom jedno a pokud s ním nebudete zacházet šetrně, oplatí vám to.

Čtěte také horoskop pro znamení PANNA pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - VÁHY 23.9. – 23.10.

Obecně
I vy máte to štěstí, že vám hvězdy dodají do nového roku dostatek energie a nadšení, díky čemuž se nenecháte jen tak něčím vystrašit. Navíc vám bude hrát štěstěna do karet. Budete továrnou na dobré nápady a určitě nějaké i zrealizujete. Pozor si dávejte v létě, kdy budete mít tendenci k lehkovážnému jednání. Problémy, které si tím způsobíte, ale poté budete schopní urovnat.

Vztahy
Přinesete do vašeho vztahu oživení, díky čemuž se budete moct rozloučit s případným stereotypem. Vše půjde jako po másle. Pozor si dejte v létě, kdy budete méně rezistentní vůči svodům a případná nevěra by poté byla záhy objevena!

Práce
Do vaší práce přinesete velké množství nápadů a zlepšení. Vaše vedení to určitě ocení. Čas je také ideální k vlastní podnikatelské činnosti. S vaším nadhledem se poperete se všemi problémy. Přesto se zkuste držet víc při zemi a stavět se k pracovním záležitostem co nejzodpovědněji, neboť jinak vás mohou potkat nepříjemné zádrhely.

Zdraví
Věnujte vaší pozornost ledvinám (pravidelný pitný režim!) a vašim střevům.

Čtěte také horoskop pro znamení VÁHY pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - ŠTÍR 24.10. – 22.11.

Obecně
Rok 2008 přivítáte střízlivým okem. Nečekejte divokosti, nový rok začne poklidně. Naopak silně poroste vaše trpělivost a houževnatost. V únoru či březnu budete plní sil, ale nebudete je schopní zpracovávat. Budete proto podráždění a konfliktní. V tomto roce budete mít příležitost naučit se serióznosti a dotahovaní věci do konce.

Vztahy
Jestliže jste si zvykli v dřívější době na žhavé románky, tak vězte, že tomu letos bude konec! Ty budou mít červenou. Naopak zelenou dostanu dlouhodobé vztahy. Máte šanci ukotvit se a vybudovat pevné fungující zázemí.

Práce
Je čas na to, abyste dotáhli vaše resty z minulého roku a směle se pustili do velkých dlouhodobých plánů. Do všeho půjdete pomaleji a s rozmyslem, ale to je jedině dobře, protože jedině tak dosáhnete kýžených výsledků.

Zdraví
Zkuste zlepšit vaše stravovací návyky. Uvidíte, že se tak vyhnete zbytečným zažívacím potížím.

Čtěte také horoskop pro znamení ŠTÍR pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - STŘELEC 23.11. – 22.12.

Obecně
Rázný vstup do nového roku vám může přinést zajímavé možnosti. Máte na to dostat se tam, kam budete chtít, proto se nebojte jít směle za vašimi cíli. Nebude pro vás problém změnit svůj život podle vašich představ. Navíc to, čeho se vám podaří dosáhnout už jen tak neztratíte, proto se nedržte zbytečně při zdi.

Vztahy
Hvězdy budou vašim vztahům fandit a vy zažijete po této stránce ideální rok. Ocení to i nezadaní, protože mají šanci navázat nový kontakt, ze kterého se může vyklubat osudový vztah.

Práce
Nasměrujete-li vaše ambice a plány do oblasti práce, nebudete se stačit divit. Máte šanci na velký pracovní posun. Nebojte se tedy využít vaše schopnosti, tento rok budou konstelace na nebi na vaší straně.

Zdraví
Nejcitlivější částí vašeho těla budou ledviny.

Čtěte také horoskop pro znamení STŘELEC pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - KOZOROH 23.12. – 20.1.

Obecně
Nový rok přivítáte s otevřenou náručí a s nadšeným pohledem do příštích měsíců. Budete mít pocit, že můžete zvládnout cokoliv – a opravdu tomu tak bude! Nebude nic, s čím byste se nebyli schopní poprat a završit vaší činnost úspěchem. Pozor si ale dejte v druhé polovině roku, kdy poroste vaše nervozita a sami si způsobíte komplikace. Ve vašem životě mohou nastat i změny, které vás nemusí nutně příliš potěšit.

Vztahy
Vztahy budou s novým rokem vzkvétat a žádné kozoroží srdce nezůstane osamělé! Obzvláště v květnu a v srpnu budou konstelace na nebi obzvláště povedené. Na to by měli myslet především nezadaní – v takovou dobu určitě nezůstávejte po večerech sami doma. Ke konci roku se můžete s drahou polovičkou pohádat.

Práce
Váš úspěšný počátek roku 2008 se bude projevovat i v oblasti práce, kde vás to bude nejen bavit, ale zároveň budete dosahovat pozoruhodných výsledků. Máte šanci na polepšení po finanční stránce i na pracovní posun. Přesto vás později začne pálit vaše bydlo a můžete ke konci roku vaši práci razantně změnit.

Zdraví
Pozor si dejte na různé nehody z důvodu roztržitosti a menší pozornosti.

Čtěte také horoskop pro znamení KOZOROH pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - VODNÁŘ 21.1. – 19.2.

Obecně
První půlku roku budete pod ochranou planety Jupiter. Jupiteru staří astrologové přezdívali Velké štěstí a právě proto se může dostat štěstí i do vašich životů. Budete veselí a optimističtí, se vším si hravě poradíte. To se však změní, v druhé půlce zaujmete k životu serióznější postoj. Nebude pro vás tolik snadné uvolnit se.

Vztahy
První část roku přeje perfektně i vztahům. Nezadaní jedinci mají šanci potkat toho „pravého“. Svým veselým přístupem naladíte i váš vztah na příjemnou notu. Pozor si dejte, abyste to sami v druhé polovině roku nekazili přílišnou sevřeností. Nebojte se dát najevo partnerovi svoje city!

Práce
Plánujte vrhnout se v této oblasti do něčeho nového? Chcete začít podnikat? Proto neváhejte a začněte co nejdříve! To vám hvězdy budou přát a zajímavé nabídky a příležitosti na sebe nebudou nechávat dlouho čekat. Je jenom na vás, zda toho využijete.

Zdraví
Mohou se objevit střevní potíže a to obvykle v souvislosti s větší stresovou zátěží.

Čtěte také horoskop pro znamení VODNÁŘ pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



HOROSKOP 2008 - RYBY 20.2. – 20.3.

Obecně
Budete plní elánu a chuti užívat si. První částí roku 2008 tedy projdete hladce a především hravě. Navíc budete mít příležitost dostat se ke slovu a využít váš potenciál, který jinak zbytečně schováváte. Ale ani v období začínajícího podzimu nebudete mít příliš důvodů ke stěžování. Sečteno podtrženo, nový rok bude pohodový a žádné velké zádrhely by nastávat neměly.

Vztahy
Do nového roku skočíte s nálepkou „Casanova“ na čele! Váš sexappeal bude neodolatelný. Pokud nejste zadaní, vězte, že se vše může změnit! Bohužel se ale nejedná o období přející navazování dlouhodobých vztahů. V tomto roce byste měli pochopit, že je potřeba přistupovat ke vztahům zodpovědně.

Práce
Konstelace na nebi k tomuto tématu žádné zvratové události nenaznačují. Přesto varují před leností a pohodlností. Můžete velice snadno usnout na vavřínech a právě to se může stát zdrojem vašich pracovních zádrhelů. Uvědomte si, že pokud chcete něčeho dosáhnout, že pro to musíte také něco udělat!

Zdraví
Víte, že i vám hrozí sexuálně přenosné choroby?

Čtěte také horoskop pro znamení RYBY pro tento týden a erotický horoskop na dalších 14 dní.



Horoskopy pro tento týden

Váhy ( 23.9.- 22.10.)
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.)
Blíženci (21.5.-22.6.)
Rak (23.6.-22.7.)
Lev (23.7.-22.8.)
Štír (23.10.-21.11)
Střelec (22.11.-20.12.)
Kozoroh (21.12.-20.1.)
Vodnář (21.1.-19.2.)
Ryby (20.2.-20.3.)




Horoskop připravili astrologové Vít Kuntoš a Pavel Hanzal - www.astroweb.cz.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já horoskopům moc nevěřím - jak může jeden horoskop obecně platit na celé znamení??!Věřila bych, pokud by ho někdo sestavil přímo na mou osobu.
Obrázek uživatelky
profil
Pevně věřím v horoskopy,protože mám s nimi velmi kladné zkušenosti.Také obdivuji všechny,kdo se tím zabývá a rozumí tomu.
Obrázek uživatelky
profil
Ja osobne verím na horoskopy a obdivujem ľudí, čo ich dávajú dokopy. Nie vždy to vyjde (počasie) ale takých 85 % určite je pravda.
Obrázek uživatelky
profil
Tyhle horoskopi jsou fak skvělý
moc se mi líbějí ty lidi si s nimi museli dát práci
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle