8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní předpověď pro rok 2010

22. 01. 2010 | Trendy

Co bude in letošní jaro? Čím obohatit svůj šatník a čeho se naopak zbavit? Jaké barvy pofrčí? Co můžeme kombinovat a čemu se raději vyhnout? Odpovědi na tyto otázky najdete o pár řádečků níž. A možná, že se budete dost divit!


Gumáky nejen na zahradu

Vypadá to, že letošní zima nás jen tak rychle neopustí a bude se u nás držet zuby nehty. Kozačky jsou sice vhodným společníkem na daleké cesty, ale mysleme trošku na klenbu našich nohou. Vysoké podpatky našim nohám příliš neprospívají, ba naopak. Ničí konstrukci nohy a můžou způsobit i totální botkyzborcení klenby a s tím nás ani ortoped moc rád neuvidí. Všimli jste si, že se dostávají do současného podvědomí gumové botky – takzvané gumáky?

Že byste v nich nešla ani s košem? Ale jděte. Viděli jste novou kolekci barevných holínek? Žluté, zelené nebo modré, z barevné škály si vybere každý, kdo chce být něčím zajímavý, kdo chce „vykukovat“ z řad společnosti. Máte smysl pro humor a chcete ostatní překvapit a možná trošku šokovat? Tak neváhejte, barevné, zateplené gumáčky jsou přesně něco pro vás! Fantazii se meze nekladou. A navíc šetříte zdraví svých nohou.


Jako na divokém západě

Sedíte zahleděně u kouzelných kovbojek, které běží v televizi? Chcete si občas připadat přesně jako na divokém západě? Neváhejte! Jakmile vás sluníčko alespoň trošku zašimrá svými paprsky, vyjděte mu vstříc oblečená jako kovbojka. Džínovina a skládané sukně – to je dobrá barvykombinace, a co teprve károvaná košile a pěkný kožený pásek, který bude obmotávat váš pas jako divoký had! Celou tu parádu doplníte kozačkami nejlépe v barvě pásku. Akorát ten divoký oř vám bude nejspíš chybět.

Ale kdo ví, možná, že na své divoké cestě potkáte nějakého krásného kovboje, který bude chtít sdílet westernový život pouze s vámi. Pokud nerada nosíte sukně, styl divokého západu dotvoříte i kalhotami z džínoviny. Do módy se dále dostávají třásně a střapce, které můžete najít jak na sukních, tak na vestách nebo bundách. Prostě western styl se znovu dere do sedla a to pěkným tryskem!


A co barvičky?

Jaké barvy se budou na jaře nosit? Převládat budou odstíny hnědé a červené, dále také barvy ovoce, od angreštově zelené až po švestkově modrou. Zemité tóny budou hrát prim! Ovšem kombinací bílé a černé také nic nezkazíte. Zkrátka móda nám dává prostor po kombinaci barev, stylů a nálad. Smutným a nevýrazným barvičkám letos odzvonilo! Rozzařte se pomocí veselých barviček a rozdávejte radost všem kolem sebe!


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !