MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 31.1. 2022

31. 01. 2022 | Televizní tipy
Život Dany nebyl nikdy jednoduchý. Měla nelehké dětství, ve vztazích si zažila násilí a zklamání. Sama vychovává desetiletou dceru Terezku. Bydlí ve starém domku, a bydlení to není hezké. Dana si prožila své, a proto je přesvědčená, že má v životě jen smůlu. A tu my teď prostřednictvím pořadu Jak se staví sen a pomocí dvou designérek změníme!

Dana pracuje v sociálních službách. Ve vyškovské charitě dělá pečovatelku. Pomáhá postiženým seniorům. Dřív pracovala v technických službách města, a protože to byla fyzicky těžká práce, odnesla to zdravotně a léčí se s ramenem.

Velká proměna 31.1. 2022Udělala si rekvalifikační kurz a začala pracovat v sociální oblasti. Dana měla přítele, otěhotněla, ale přítel ji donutil jít na potrat. Lékaři jí však zákrok rozmluvili. S přítelem se rozešla a ten se nedozvěděl, že si Dana dítě nechala a že se Terezka narodila.

Dcera Terezka (10) chodí do páté třídy. Až bude velká, chtěla by být zubařkou. Dana s Terezkou bydlí ve starém domku po rodičích, kteří dnes bydlí v přístavbě domu.

Přežívají v základních podmínkách. Kuchyň je ještě původní, jediný zabydlený pokoj slouží jako obývák, ložnice, a zároveň dětský pokoj.

V domě jsou ještě staré rozvody elektřiny v hliníku, je tam vlhko a všechno působí ponuře. Jeden pokoj je prázdný, nedodělaný.

Dana nemá na proměnu finanční prostředky. Vzhledem k tomu, že předtím bydlely v sociálním bytě, vzala si na jeho zařízení úvěr, který splácí. Dana říká, že by si přála slušně žít. Moc by chtěla novou kuchyň a pokoj pro Terezku.

Ta by si zase přála, aby to maminka měla všechno spravené a netrápila se kvůli tomu. Obě mají rády moderní styl. Dana by ráda, aby byl interiér vzdušný, prosluněný. Líbí se jí bílá a šedá barva. Terezka má navíc ještě ráda černou.

Baví ji hrát si se psem Astou, ráda chodí s kamarády ven a na brusle. Má ráda rap. Jsou skromné, tak na ničem netrvají. Tady si to zaslouží velkou pomoc, a tak se Hana s Jaroslavou vrhnou na proměnu skoro všeho. Podaří se jim to zvládnout v časovém presu pěti dnů?

Premiérový díl Jak se staví sen uvidíte v pondělí 31. ledna 2022 ve 21.40 hod na Primě!!



Zdroj, foto: Prima
Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !