Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj svatební účes

20. 03. 2011 | Vaše příběhy
Už od narození mám tmavé, tuhé a hodně nepoddajné vlasy. Nějaké lokýnky a kučery mi na hlavě nikdy nedržely. Upřímně, ani jsem se o ně moc nesnažila. Čas od času jsem si z mokrých vlasů upletla pár cůpků, které s trochou štěstí vytvořily na dalších 24 hodin elegantní vlnky. Nějaké pokusy s kulmou, lakem a tužidlem jsem samozřejmě také absolvovala, ale výsledek byl mizerný - za tu námahu to tedy rozhodně nestálo.

Ovšem moje kadeřnice, která měla na starosti můj účes ve svatební den, byla jiného názoru. K těm šatům, co jsem měla objednané, se prý totiž kudrlinky prostě hodí. Moc nadšená jsem z toho nebyla, ale na druhou stranu jsem byla také zvědavá, takže jsem kývla.

Předsvatební zkouška moc dobře nedopadla. I když to bylo vlastně spíš půl na půl. Obarvení dopadlo na jedničku. Moje kalně hnědé vlasy se za necelou hodinu proměnily v tmavě hnědou hřívu. Zastřihly jsme konečky, celý střih trochu srovnaly a vrhly se na kudrlinky.

Ještě mokré vlasy mi kadeřnice sevřela do natáček a strčila mě pod tu obrovskou vysoušecí věc. Asi víte. Já pod tím nikdy dříve neseděla. Protože mám vlasy hodně husté, trčela jsem tam přes půl hodiny. Z toho hučení mě začala vážně hodně bolet hlava. Pak se celý výsledek natužil, přelakoval a šla jsem domů. K domu jsem to měla asi třičtvrtě hodinky pěšky, ale během té doby se moje vlasy vrátily téměř úplně do svislé polohy. Zavolala jsem kadeřnici a bylo rozhodnuto, že příště tam dáme ještě trochu víc laku a tužidla.

No, nebudu vás napínat. V Den D mi ten pracně vytvořený účes nevydržel ani hodinu. Na fotkách mám tudíž vlasy krásně rovné a zachraňují to jen pérka a svatební ozdůbky nahoře v hlavě. Inu, posuďte sami.  

Notburga - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bola som na svadbe kamnošky a jej učes sa kaderničke tiež nevydaril
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles