8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MUŽ poradí v každé situaci, tentokrát to budou diety!

7. 05. 2009 | Kultura
I když existují muži, kteří pomohou, poradí i potěší, otázkou zůstává, zda si poradí se vším a především před širokým publikem. „MUŽ“ neboli Manuál Úspěšné Ženy to dokáže!

Již sedmá výroční konference „MUŽe“ s názvem „Za minutu dvanáct ANEB Mýty o zdraví, vyvážené stravě a rychlých dietách“ se koná 23. května v Grand Hotelu Bohemia v Praze a rozšíří tak spektrum témat, kterým se tyto lifestylové konference věnují.

Tentokrát si tvůrci konference Manuálu Úspěšné Ženy vybrali téma věčné, avšak velmi proměnlivé pokud jde o zaručené návody a změny podle posledních poznatků. Ano, vše se bude točit kolem diet. Na přetřes však přijdou i mýty, kterými jsou nejrůznější diety opředeny a o kterých mnohdy ani nevíme. Co je však nejdůležitější, nikdo by neměl z tohoto setkání odcházet s pocitem, že je vše ztraceno, že je příliš pozdě a že „to“ stejně nemá cenu.

MUŽ poradí v každé situaci, tentokrát to budou diety!Držet dietu neznamená jenom shazovat kilogramy a pečlivě přeměřovat centimetry v pase. Dieta by měla být synonymem pro správný způsob stravování, který vede k dobré fyzické i duševní kondici a tím i k rovnováze a celkové spokojenosti. Tyto důležité atributy spokojeného života nejsou měřeny pouze naší hmotností či jinými měřitelnými veličinami. Nalezneme–li však způsob, který nám vyhovuje a nepříčí se zásadám zdravého životního stylu, aniž bychom úporně přemýšleli o každém soustu, určitě se dostaví i kýžený efekt, o který „jde“ mnohdy především.

Jako vždy na konferenci „MUŽe“ i tentokrát se návštěvnice a návštěvníci setkají s lidmi, kteří ve svém oboru mají bohaté zkušenosti, a co je hlavní, umí pro své myšlenky získat i své posluchače. Tentokrát to bude paní Iva Málková ze STOBu, od níž se dozvíme mimo jiné i o tom, že hlava je mnohdy důležitější než žaludek. Pan doktor Petr Formánek si získal publikum již při minulé konferenci a tentokrát se je pokusí odradit od rychlých diet. Na řadu přijde i wellness pod taktovkou Hany Cathala či význam vody pro náš organizmus s Ludmilou Oliveriusovou. Paní Eliška Hašková Coolidge, která je patronkou celého projektu, má co říci ke skloubení osobního života a práce.

Příjemný den v milé společnosti a v krásném prostředí může být dobrým impulsem začít nebo naopak potvrzením, že dobrá cesta byla nastoupena!

Více o projektu „MUŽ“ na Manuál ženy.cz

MUŽ poradí v každé situaci, tentokrát to budou diety!Manuál úspěšné ženy („MUŽ“) je koncept lifestylových konferencí určený – jak již název napovídá – ženám. Program je koncipován tak, aby zaujal ženy všech věkových kategorií různého profesního a zájmového zaměření. Setkání nad rozmanitými tématy nenaplňují feministické ani antifeministické představy o uspořádání světa. Je to především různorodost přístupu ke vybrané problematice a odbornost a šarm speakerů, co činí konference přístupné širokému spektru žen. Cílem konferencí je provázet ženy na jejich cestě k úspěchu, který je však vnímán v celé jeho šíři. Úspěchem může být dosažení vytčených cílů i pocit osobního štěstí.

Každá z konferencí má své ústřední téma, které je rozebráno ze všech možných úhlů pohledu. Zárukou různorodosti i komplexnosti jsou pečlivě volení odborníci. Jejich odborné i životní zkušenosti se setkávají s velkým zájmem účastnic a jsou provázeny živými diskusemi. Pořádající společnost ConPro se zcela vyhýbá komerčním přednáškám, proto dává možnost prezentace partnerům v rámci doprovodného programu formou stánků – prezentačních i prodejních, kosmetických koutků, poraden apod.

 
Zdroj: Conpro.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !